2018 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Kiehl's Youth Dose Eye Treatment


Labas rytas, mano brangieji, uhhhh, kaip užsisukau su darbais. Nuoširdžiai nespėju nieko, tačiau jaučiuosi kaip normalus žmogus, nes yra veiklą už kurią mokami pinigai. Sutikime, lūpų dažais Sodra mokesčių apmokėti neišeina, o šampūnais už maistą irgi atsiskaityti neįmanoma. Aš kada nors parašysiu įrašą apie blogerių gyvenimą, tačiau tikrai ne dabar. Šiandien apie tai, kas gelbsti nuo bemiegių naktų ir leidžia atrodyti gerai, apie Kiehl's Youth Dose Eye Treatment paakių kremą. Taip, kremas geras, tačiau minusų irgi yra.











Mano nuomonė:

Aš esu labai priekabi jeigu kalba eina apie paakių kremus, norisi tobulo rezultato, nes vienintelė vieta, kurią man reiki koreguoti su Photoshop programa, tai paakių zona. Ten yra kelios raukšles, kurios ne iš vietos, ką bedaryčiau. Aš esu išbandžiusi gana daug Kiehl's paakių kremų, Avokado kremas ne mano istorija, jis tinka labai jaunom merginom, kurioms reikia tik paakių odos drėkinimo, naktinis tamsiai mėlynas Midnight variantas vienas iš mano favoritų, tačiau jis tinka nakčiai, o dienai reikia vistiek kažką pirkti papildomai. Gavus naujieną testavimui labai apsidžiaugiau, nes Kiehl's veido priežiūra mano kosmetinėje užima garbingą vietą. Patys matėte kiek viskuo iš Kiehl's važiuoja su manimi į keliones (užbėgsiu įvykiams už akių ir pasakysiu, kad Kiehl's siūlo savo klientams Advento kalendorių, kur galima išbandyti beveik visas priemones, todėl neskauskite, o aš apie šį gėrį šnekėsiu jau savaitgalį, bent jau taip tikiuosi, bet kažin, kaip bus su darbų kiekiu).
Grįžtant prie naujienos, noriu pasakyti, kad paakių kremas atrodo labai gundančiai, jis švelnios kūno spalvos su vos matomais blizgučiais (šviesą atspindinčiais mineralais), kurie skirti akimirksniu pagražinti paakių zoną. Kremas gerai drėkina ir vizualiai suteikia wow efektą, tai kur gi minusas? Mano paakių maskuoklis panaudojus šį kremą subėga į raukšles, labai sunkiai tepasi ir atrodo baisiai. Kur priežastis? Kol supratau, praėjo nemažai laiko, kremą, kaip ir maksuoklį reikia įtapšnoti į paakių zoną, laikas nuo kremo iki maskuoklio mažiau nei minutė, nes tik tada rezultatas geras. Jeigu panaudojate kremą, po valandos darote makiažą, paakių kremą verčiau nuvalyti, nes rezultatas Jums tikrai nepatiks.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad nėra nei vienos priemonės, kuri tinka absoliučiai visiems, aš pasakysiu, kad Kiehl's Youth Dose Eye Treatment gera paakių priemonė, tačiau taip šokinėti aš nesu pasiruošusi, todėl lieku prie naktinio varianto ir dienai ieškau ką nors kitą.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig