2018 m. lapkričio 5 d., pirmadienis

Nutriless



Nežinau kaip Jūs, mano brangieji, o mane niūrus oras už lango labai veikia. Norisi nesikelti nuo sofos, žiūrėti mėgstamus serialus ir budėti prie šaldytuvo. Prieš Rygos mados savaitę susigriebiau, kad priaugau kelis nereikalingus kilogramus, kurie stipriai matosi dirbant su dizainerio drabužiais fotografuojant madingus derinius (kaip aš jau pasakojau vakar, mano drabužinėje yra džinsai, mano figūros matavimo vienetas ir etalonas, jeigu spaudžia, reiškia priaugau svorio). Labai džiaugiuosi, kad atradau Nutriless sriubas, batonėlius ir kokteilius. Niekada negalvojau, kad tokio tipo maistas gali būti skanus ir tinkamai subalansuotas, o nereikalingi kilogramai ištirpo nepastebimai per savaitę. 





„Nutriless“ yra sumažinto kaloringumo pakaitinis maistas pakeičiantis visus ar kelis įprastus valgymus per dieną. Jis padeda formuoti mitybos režimą, koreguoti maisto raciono bei suvartojamų kalorijų kiekį. „Nutriless“ pakaitinio maisto išskirtinumas yra tas, kad net ir laikydamiesi mažo kaloringumo mitybos režimo žmonės nealina savo organizmo kaip badaudami ar laikydamiesi tik vieno produkto, pavyzdžiui, grikių, daržovių, sulčių ar panašių dietų. „Nutriless“ produktuose yra visos kasdien organizmui reikalingos maisto medžiagos, tarp kurių daug baltymų iš nemodifikuotos sojos, skaidulų, platus spektras vitaminų ir mineralų. Su „Nutriless“ kiekvienas valgymas suderintas taip, kad žmogus gautų subalansuotas maisto medžiagas, o ne perteklines kalorijas.

Aš jau sakiau ne vieną kartą, maistas, kurį valgome turi būti tinkamai subalansuotas. Jokiais būdais negalima badauti ir nieko nevalgyti. Būtent todėl mano pasirinkimo tapo Nutriless, nes siūlomos sriubos ir kokteiliai turi labai mažai kalorijų, gaminamos greitai, skanios ir tinkamai subalansuotos (sudėtyje gausų vitaminų, mineralinių ir skaidulinių medžiagų).


Savo pasakojimą apie Nutriless noriu pradėti nuo skaniausių dalykų, batonėlių. Patikėkite,  skirtingų  gamintojų batonėlių ir kokteilių išgerta labai daug, Nutriless su kokosų drožlėmis ir bolivinėmis balandomis, bei žemės riešutais patys skaniausi (aš beveik nevalgu desertų, todėl batonėliai tapo mano džiaugsmu ir geros nuotaikos šaltiniu). Nors svoris stabilizavosi, iki šiol mano rankinėje guli Nutriless batonėliai, nes nežinia kada kartais pasibaigs susitikimai ir fotosesijos. Maža to, net mano Bruknei labai patiko Nutriless batonėliai, todėl tenka dalintis, o tai labai geras ženklas, nes gyvūnų apgauti beveik neįmanoma, kas skanu, tas skanu. 
Nutreless batonėliai pakeitė mano priešpiečius, labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti skonį patiems, nes tai geriausi svorį reguliuojantys batonėliai kuriuos teko ragauti.







Aš jau vakar šturmavau visą Nutriless siūlomų produktų asortimentą. Tokio tipo gėrimai net man naujiena, nes dažniausiai buvo perkamos buvo žalios sultys (burokėlių, špinatų ir t.t.). Skanu nebuvo, laikyti tekdavo šaldytuve, suvartojimo laikas buvo gana trumpas, tačiau buvo natūralu. Nutriless mėlynių, acai uogų ir migdolų gėrimas ne visai mano istorija, aš nemėgstu migdolų pieno, tačiau kakavos avižų skonio gėrimas jau užsakytas. Manau reikia dieną pradėti ne nuo kavos, o nuo maisto (tik visai neseniai priverčiau save pusryčiauti), tai kodėl tai negali būti Nutriless? Juk vienas gėrimas vos 148 kalorijos (šokoladinis - 156 kalorijų), o sotumo jausmas ateina greitai.




Kokteiliai mano sena meilė, gerdavau ilgai, todėl čia be stebuklų ir naujienų. Mėgstamiausias - vanilinis, braškių per saldu. Kai pabaisgiu turimus, užsakysiu šokoladinį, nes tai tik mano su Nutriless draugystės pradžia, o kai pamatai ir pajauti rezultatą, darugystė sustiprėja.
Vartojant Nutriless pagal instrukcijas labai mažai kalorijų turintį dietinį produktą gaunamas pakankamas reikiamų kasdien suvartoti maistinių medžiagų kiekis, tarp kurių daug baltymų, skaidulų, 13 vitaminų ir 14 mineralinių medžiagų. Kiekvienas valgymas suderintas taip, kad gautumėte subalansuotas maistines medžiagas, bet ne perteklines kalorijas.






Kreminė vištienos sriuba irgi mano 'must have'. Po pirmos paragautos porcijos sotumo jausmas atėjo greitai, nors porcijoje vos 120 kalorijų. Noriu priminti, kad būtent kokteiliai ir sriubos tinka svoriu mažinimui, o man kaip tik to ir reikėjo. Vakar užsakiau dar ir kreminę daržovių sriubą. Nekantriai laukiu savo užsakymo, nes po pabandymo ir gero rezultato noriu išlaikyti turimą svorį. Taip, taip, valgant spurgas ir hamburgerius to padaryti beveik neįmanoma, todėl Nutriless tapo mano išgelbėjimu.










Apibendrinant noriu pasakyti, kad Nutriless nuostabus pasirinkimas norint sumažinti arba išlaikyti turimą svorį. Produktai tinkamai subalansuoti, skonis geras, rezultatą gauname per sąlyginai trumpą laikotarpį. Svarbiausiai mano rezultatas, a ne? Prieš Rygą turėjau 4 kg viršsvorio (sakysite nieko čia tokio, tikrai taip, bet riebalai pas mane kaupiasi pilno srityje, todėl ir džinsai mano indikatorius), po kelių dienų dietos su Nutriless (pusryčiai -kokteilis, priešpiečiai - batonėlis, pietus - sriuba, vakarienė - salotos) nepastebimai ištirpo 700 gr. Woww, pasakiau aš sau. Aš nebuvau alkana, valgiau batonėlius (o tai savotiškas desertas), nestovėjau visą dieną virtuvėje, o rezultatas toks geras. Dabar mano svoris sumažėjo 2,8 kg, tuo džiaugiuosi dar labiau. Svarbiausiai dabar išlaikyti ir užtvirtinti turimą rezultatą, o tai padaryti man padės Nutriless. Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti, garantuoju, liksite patenkinti rezultatu.


-ADD








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig