2018 m. gruodžio 24 d., pirmadienis

Antakių pieštukas su keičiamomis šerdelėmis "ARTISTRY™" (spalva taupe)


Ką daryti, jeigu jums netinka ir nepatinka antakių formą ir atspalvis? Ieškoti tinkamos priemonės ir gero specialisto, arba atauginti kirpčius. Aš apie savo antakius prisiminu tik savaitgaliais, kai darau veido kaukes  ir pasižiūriu į didinamąjį veidrodį. Kokias priemones naudoju antakiams? Labai įvairias - gelius, vaškus ir pieštukus. Pieštukai visi pasibaigė arba atspalvis nebetinka (patamsinau plaukus ir visiškai pilki antakių pieštuko atspalviai atrodo mažiausiai juokingai), todėl ieškojau tobulo antakių pieštuko. 








Mano nuomonė:

Atrasti tobulą antakių pieštuką nėra labai lengva užduotis, vieni per minkšti, kiti per stori, dar kitų atspalviai tiesiog netinka, nes atrodo ir graži spalva, išeini į dienos šviesą ir pamatai oranžinį atspalvį, tas pats ir su pilkais atspalviais. Man taip buvo, todėl su spalvomis atsargiai ;-) Mano prioritetas, išsukami pieštukai, nes aš pastoviai įkišu kažkur drožtuką taip, kad surasti jį kartais misija neįmanoma. 
Labai apsidžiaugiau gavus  "ARTISTRY™" kosmetikos atstovų pasiūlymą pastoviai kažką bandyti ir jeigu patinka, rašyti atsiliepimus. Aš turiu kelis 'must have' priemones iš veido priežiūros linijos (tobulos lakštinės kaukės, drėkinamasis veido prausiklis, naktinis veido serumas), su dekoratyvine kosmetika sunkiau, kažkas labai patinka, kažkas visiškai netinka, todėl reikia mokėti atrinkti. Dabar turiu galimybę rinktis pati, bus įdomiau ir lengviau. Vienu žodžiu, atradau dar vieną 'must have', tai antakių pieštukas. Tai išsukomasis pieštuko variantas, didelis pliusas - galima nusipirkti papildymą. Mechanizmas ir pats pieštukas gaminamas Japonijoje, širdutė - Italijoje. Aš manau, tai labai geras kokybės ženklas, nes kokybės aš pasigendu dažniausiai, net mokant labai didelius pinigus už kosmetikos priemones. Noriu pagirti tobulą Taupe atspalvį, kuris ne pilkas ir ne visiškai šaltas, o šaltai rudas. Po testavimo ant rankos galvojau, kad pieštukas per kietas, piešti antakius bus sunku. Pasirodo, pieštukas tobulai pigmentuotas, idealiai užpildo antakius, o kiek kietesnė tekstūra leidžia išlaikyti pieštuko formą ir nesibaigti labai greitai. Sutikime, minkšti pieštukai pasibaigia greičiausiai. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju išbandyti būtent pieštuką, kol kas tai tobuliausia mano išbandyta  "ARTISTRY™" makiažo priemonė.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig