2018 m. gruodžio 24 d., pirmadienis

Glamglow Starpotion™ Liquid Charcoal Clarifying Oil


Labas rytas, mano brangieji, iki švenčių liko visai nedaug, bet aš nusprendžiau padirbti daugiau... ;-) Iš vienos pusės, man nešventės, iš kitos, susikaupė labai daug nuostabių priemonių, apie kurias neįmanoma tylėti. Aš jau labai riboju testuojamų priemonių kiekį, nes brandžiai odai permainų nereikia, norisi naudoti tik labai patinkančias ir tinkančias priemones. O jeigu norisi naujienų ir eksperementų? Ekperementuojame su patikimais gamintojais, teisingai? Šiandien apie Svajonių svajonę, kuri atkeliavo iš GlamGlow, apie Glamglow Starpotion™ Liquid Charcoal Clarifying Oil.





Starpotion™ Liquid Charcoal Clarifying Oil
Valomasis veido aliejus su skysta anglimi 

Tai ne akių dūmimas ar rankų miklumas. Stebuklingos priemonės yra tikros! GLAMGLOW naujasis veido aliejus Starpotion™ tiesiog akyse pakeis odą, ją apsaugodamas, pamaitindamas ir išvalydamas.
Starpotion™ valomasis aliejus su skysta anglimi pasižymi valomuoju ir apsauginiu poveikiu, kurį suteikia dviejų tipų anglis (aktyvinta kokoso anglis ir baltoji japoniškoji rafinuota anglis), jame yra vitamino C ir salicilo rūgšties, taip pat alijošiaus, ciberžolės ir oleino rūgšties gausių aliejų, kurie papildo šį lengvą aliejų, kad oda būtų išvalyta, apsaugota nuo taršos ir pamaitinta.
Oda sugers šį lengvą aliejų, kuris masažuojant iš juodo virsta skaidriu: jis išvalys ir išlygins odą, tuo tarpu antioksidantai padės ją apsaugoti nuo toksinų ir teršalų. Išbandykite Starpotion,kai reikės išvalyti, pamaitinti ir apsaugoti odą: tinka naudoti prieš makiažą, po kaukių, prieš drėkinamąsias priemones, nenaudojant makiažo, dienai ar nakčiai! Priemonė netgi tinkama alkūnėms, nagų odelėms, kaklui ir rankoms!







Mano nuomonė:

Sutikime, visi matėme užsienio blogeres, kurios prieš makiažą naudoja būtent tokio tipo priemones. Pasirinkimas nemažas, tačiau pagooglinus supratau, visus variantus reikia siusti iš JAV, laukti siuntos ir mokėti mokesčius, nes aliejų kainos buvo kosminės. Kaip aš pasidžiaugiau, kai mano mėgstamas GlamGlow išleido panašų aliejuką, beliko tik sulaukti siuntos su PR sample. 
Įpakavimas labai stilingas, plastikinis, galima imti su savimi į keliones ir nebijoti sudaužyti. Anksčiau, mano garantu buvo stiklas ir prabangūs pakavimai, kol vienas butelukas su kremu nedužo lagamine. Dabar pagalvokite, kaip ilgai bandžiau išskalbti gana riebios konsistencijos kremą nuo savo vasarinės suknelės per atostogas. Vienu žodžiu, plastikas gal atrodo ir pigiai, tačiau kur kas praktiškiau.
Aliejus turi pipete, kurią naudoti lengva, dozuoti priemonę paprasta. Prieš naudojimą aliejuką reikia suplakti, nes anglis nusėda ant dugno. Nepatiko labai aliejinis priemonės kvapas (koks tas aliejinis kvapas? kaip salotoms naudojamo aliejaus). Pirmas įspūdis po naudojimo buvo toks - "OMG, koks riebus mano veidas ir kaip dabar daryti makiažą". Priemonės reikia labai labai daug jeigu jūsų veido oda sausa arba normali, jeigu mišri arba riebi priemonė tikrai netiks. Sumažinus aliejaus kiekį, susidraugauti pavyko, tačiau kiekvieną dieną priemonės naudoti irgi negalėčiau.
Tai kam tinka priemonė? Jeigu darote labai sunkius ir proginius makiažus, kai naudojate gero maskavimo matinę kreminę pudrą (Dior Forever, Estee Lauder DW klasikinę versiją, UD All Nighter ir pan), tada panaudojus aliejuką priemonės tepasi kur kas lengviau ir geriau, neišdausina veido ir atrodo natūraliau.
Labiausiai man patiko naudoti aliejuką vakarais, prieš miega ant veido, rezultatas - labai graži ir spindinti veido oda iš ryto.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig