2018 m. gruodžio 15 d., šeštadienis

Svorio reguliatorius Weight Controller NUTRILITE™


Kaip dažnai girdžiu, kad prieš šventes skubiai reikia numesti svorio tam, kad tilpti į naują/mėgstamą suknelę? Pažįstamas noras? Aš pastoviai kovoju su savo svoriu, nes jeigu neskaičiuoju kalorijų, valgu nesveiką maistą arba dideles porcijas, svoris auga ir labai stipriai. Dažniausiai sakoma "nevalgyk daug". Rimtai????? O jeigu nevalgyti tiesiog neišeina ir labai labai norisi, ką daryti? Aš atradau stebuklą, kuriuo noriu pasidalinti su jumis, nes tokia tema labai mažai kas šneka.



Maisto papildas su gliukomananu, kuris padeda kontroliuoti svorį ir kovoti su noru persivalgyti.

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
Padeda kontroliuoti porcijų dydį ir vis tiek jaustis sočiai. Sumaišius su skysčiu, jis užima dalį skrandžio ir taip sukelia sotumo jausmą.
Iš karto pradeda žaboti jūsų apetitą – jau pirma porcija padės jaustis sotesnei prieš valgant ir kito valgio metu.
Palengvina svorio kontroliavimą – kiekviena porcija yra supakuota atskiriame maišelyje ir per kelias sekundes lengvai sumaišoma su sultimis arba vandeniu.
Jis yra beskonis, todėl gali būti maišomas su vandeniu ar jūsų mėgstamomis sultimis ir nepaveikti skonio.
Jis tobulai tinka žmonėms, kurie seka NUTRILITE body key programą, ir papildo kitus NUTRILITE svorio valdymo produktus. Gali būti vartojamas kartu su Natural Fat Reducer arba Natural Carb Reducer (priklausomai nuo mitybos režimo). 

Tai jums patiks
Weight Controller yra maisto papildas, kuris jums padeda kontroliuoti apetitą ir kovoti su persivalgymu. Kai jūs kontroliuojate savo apetitą, valdyti svorį tampa lengviau. Su Weight Controller galite mėgautis maistu, bet turite daugiau valios kontroliuoti porcijų dydį.








Mano nuomonė:

Na ką reiškia nevalgyti? Aš taip negaliu, jeigu neatsiranda sotumo jausmas aš būnu labai pykta ir kenčia visa aplinka, tuo pačiu ir aš pati. Kam kankintis jeigu išeitis labai paprasta - Svorio reguliatorius Weight Controller NUTRILITE™. Aš nuoširdžiai nerekomenduoju vartoti miltelius pastoviai, aš sakau, kad ribojant maisto porcijas ir skaičiuojant kalorijas, organizmas vis dar reikalauja daug maisto, sotumo jausmas vis neateina, o būtent milteliai padeda normalizuoti mitybos įpročius ir prisivalgyti greičiau. Aš palieku Jums aprašymą, tiesiog žinau, kad Svorio reguliatoriaus Weight Controller NUTRILITE™ sudėtyje nieko blogo nėra, sumaišai su vandeniu ir greitai išgeri prieš valgį. Aš vieną kartą palikau stiklinę ant stalo kiek ilgesniam laikui kol fotografavau ir supratau, kad skystis virto tiesiog drebučiais. Dabar suprantama, kaip visa tai veikia mūsų skrandyje ir kodėl sotumo jausmas ateina greičiau, Ne, aš darau kiek gudriau, aš žinau, kad man valgyti žvėryškai norisi vakarais, todėl gėriau miltelius tik vakarais ir rezultatas puikus. Aš po 8 val vakaro galiu nevalgyti. Miegoti aš einu apie 12 valandą nakties, todėl mano racionas toks.
Koks gi rezultatas? Svorio reguliatorius Weight Controller NUTRILITE™ padeda pradinėje dietos fazėje lengviau prisitaikyti prie numatyto raciono ir sumažinto kalorijaus kiekio. Drąsiai rekomenduoju išbandyti, nes rezultatas tikrai stulbinantis.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig