2019 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

#MYMNYLOOK


Prieš šventes visai netikėtai gavau Maybelline naujienos. Smagu, kad Maybelline pasaulio naujienos atkeliauja iki Lietuvos kiek greitesniu tempu, nei anksčiau, o šį kartą įpakavimas ir pats pateikimas buvo tiesiog superinis. Testavimą pradėjau nuo Maybelline Lemonade Graze paletės. Pasakysiu dar daugiau, kol važiavau namo, vis žiūrėjau į atspalvius ir mintyse galvojau kaip darysiu makiažą. Šiandien ne tik paletė, bet ir mano sukurtas makiažas.








Mano nuomonė:

Šį kartą Maybelline paletės spalvos ne bazinės, jos ryškios, gražios ir atrodo 'labai skaniai'. Pigmentacija tikrai nebloga, mane labiausiai sudomino geltonas ir rožiniai atspalviai, jau tiksliai žinojau, kad makiažą darysiu naudojant būtent juos. Kiek laiko praeina nuo spalvų testavimo iki makiažo nuotraukos? Keli nelabai vykę makiažai kad suprasti, kaip skaidosi šešėliai, kaip galima derinti atspalvius, kaip atrodo blizgučiais ir pasikeičia spalvos juos sumaišant.
Man labai patiko kad pagaliau Maybelline spalvos turi pavadinimus, pagaliau nereikia darant makiažą sakyti - naudojau šviesiai rožinė kampinę arba tamsiai pilka pasksutinė iš kairės. 
Grįžtant prie makiažo, išryškinti akies lanką naudojau Sweet Tea šviesiai matinį rudą atspalvį kaip bazinį, toliau ryškinau su Coral Punch ir Lemonade Graze, kamputį tamsinau su tamsiai rudu matiniu Old Fashioned. Taip pat tamsiai rudą naudojau ir apatinių blakstienų paryškinimui. Na ir pagrindinis akcentas - ant viso voko naudojau ryškiai geltoną Lemonade Graze. Aš nenaudoju akių pravedimų, aš  mėgstu labai lengvai paryškinti blakstienų augimo liniją su juodu Maybelline pieštuku. Aš manau, kad gavosi gana ryškiai, makiažas skirtas ne kiekvienai dienai, o tiesiog pasirodyti paletės galimybes ir pigmentaciją. 
Tiems, kas planuoja naudoti paletę kiekvienai dienai noriu pasakyti, kad spalvos tikrai labai lengvai suderinamos, yra be galo daug gražių bazinių matinių ir kiek blizgių atspalvių, todėl galėsite drąsiai padaryti tiek dieninį, tiek kiek ryškesnį proginį makiažą. Vakarinį? Man tam trūksta tamsesnių atspalvių, pvz bordo, juodo ir t.t.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, man labai patiko pigmentacija, spalvos ir šešėlių kokybė.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig