2019 m. vasario 6 d., trečiadienis

Dove Shower Mousse


Labas rytas, mano brangieji, man atrodo jau šią savaitę mušu visus senus rašymo rekordus. Seniai bloge nebuvo tiek naujų įrašų. Žinote, kas motyvuoja? Pavasario laukimas, nes kitaip žiūrint į langą nesinori nei rašyti, nei fotografuoti, nei apie derinius galvoti. Jau jaučiuosi kiek geriau su sveikata, todėl galima outfitai bus link savaitės pabaigos, o kol kas šnekame apie patikusias kosmetikos priemones, viena iš tokių Dove Shower Mousse.








Mano nuomonė:

Aš manau, nėra čia ko labai ilgai pasakoti. Labai labai patiko putos, kurios labai švelnios ir nerealiai skaniai kvepia. Taip, aš turiu panašios tekstūros putų pavidalo dušo kremą iš Rituals, bet ten kaina kelis kartus didesnė. Dove prieinamas kiekvienam, tačiau patikėkite, jeigu man neatsiųstų testavimui, vargu, ar aš pastebėčiau naujieną parduotuvių lentynose, todėl manau, kad mano įrašas labai labai reikalingas. Galimai, JŪS irgi nežinote kad Dove išleido naujieną, kad putos būna kelių rūšių: su kokosų aliejumi, su argano aliejumi ir su rožių aliejumi. Mano turimas variantas su argano aliejumi labai patiks tiems, kas vertina saldžius sunkesnius aromatus. Noriu priminti, kad putos idealiai tinka ir skutimuisi, nedirgina odos, o peiliukai tiesiog slysta per kojas. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad iš mass market dušo gelių dažniausiai perku Dove dušo aliejų, na o šiandien parduotuvėje būtinai įsigysiu putas su rožių aliejumi, tegul pavasaris būna rožinis su rožių aromatu.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig