2019 m. vasario 5 d., antradienis

Maybelline Super Stay Matte Ink


Gauti Maybelline naujienos labai smagu, nes šis brendas prieinamas kiekvienam iš mūsų, spalvos gražios, o kokybė tikrai labai gera ir verta dėmesio. Ilgai svarsčiau, ką dar aš turiu pasakyti apie Maybelline Super Stay Matte Ink matinius lūpų blizgius? Man atrodo jau viskas kaip ir pasakyta, tinka, patinka, naudoju ir labai džiaugiuosi rezultatu. A, tiesa, atsirado nauji atspalviai. Jau spėjote išbandyti?












Mano nuomonė:

Prieš Naujuosius į mano namus atkeliavo labai gražus sidabrinės spalvos lagaminiukas su Maybeline naujienomis, apie šešėlių paletę aš jau pasakojau bloge, apie tušus pasakosiu kitą savaitę, o apie Maybelline Super Stay Matte Ink noriu priminti dabar. Kokybė tokia pat nuostabi kaip ir buvo, kaina prieinama, o atspalvių gama pasipildė labai gražiomis spalvomis. Aš puikiai suvokiu, kad populiariausi atspalviai rudi, šokoladiniai ir nude. Koks mano favoritas? Ryškiausias oranžinis Heroine.  Kaip aš jau sakiau, mano galvoje vasara, todėl ir spalvų pasirinkimas būtent toks.
Jeigu dar neteko išbandyti Maybelline Super Stay Matte Ink kultinių matinių lūpų blizgesių (nors nelabai tikiu, kad tokių merginos dar liko), labai rekomenduoju tai padaryti kaip įmanoma greičiau, nes atspalvių pasirinkimas labai didelis, nuo ryškiausių iki nude, nuo tamsių ir raudonų, nuo šaltų iki šiltų šokolado atspalvių, kiekvienam pagal skonį, todėl kiekvienas galės išsirinkti.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig