2019 m. vasario 5 d., antradienis

Intensyviai regeneruojanti kaukė-kojinaitės ABRIKOSAS


Sveiki, mano brangieji, vakar staiga supratau, kad iki pavasario liko vos 23 dienos, nuotaika iš karto pagerėjo. Nemėgstu žiemos, negaliu nei dirbti, nei fotografuoti drabužių derinių, nei naujienų (nes namuose tamsu). Mano galvoje visi drabužių deriniai susideda į pavasarinius, nes galvoje ir vizijoje šilta ir faina. Vienu žodžiu, kol visi kartu laukiam pavasario ir saulėtų dienų, noriu papasakoti apie intensyvią kojų kaukę. Juk aukštakulnių sezonas jau ne už kalnų, todėl pats laikas pradėti rūpintis savo kojų grožiu.




Kaukė švelnina, ramina ir atkuria sausas, įtrūkusias pėdas su nuospaudomis ir užkulnius, žymiai pagerinant jų išvaizdą. Apsaugo nuo naujų įtrūkimų ir šalina jau esamus.
Puikus sudėties natūralių komponentų rinkinys, tokių kaip taukmedžio sviestas turi priešuždegiminį, minkštinamąjį ir apsauginį poveikį, abrikosų ekstraktas intensyviai drėkina ir apsaugo odą nuo trūkinėjimo, simondsijų, indiško sezamo ir alyvuogių aliejai minkština nuospaudas, giliai maitina ir restruktūrizuoja odą, darant ją elastinga ir glotnia. Medetkų, ramunėlių, portulakos ir saulėgrąžų ekstraktai turintys antibakterinį, priešgrybelinį, poveikius, atkuria kojų odą, pašalina prakaitavimą ir dovanoja kojų odai jaunystę ir gaivumą!

Kur pirkti: GraziPlius




Mano nuomonė:

Labai mėgstu ir vertinu tokio tipo kaukes, nes efektas ir rezultatas tikrai yra. Nuo šalčio ir kojinių (nežiūrint į tai, kad pedikiūras vistiek daromas laiku) kojų oda išsausėjo. Tepti kremu kiekvieną dieną visiškai nesinori (aš vaikštau basom namuose, nes pas mus šildomos grindys), lieka kremo likučiai ant grindų, o tai valyti nesinori niekam. Tokio tipo kojinės labai geras išsigelbėjimas, kai reikia rezultato čia ir dabar. Vienas įpakavimas - viena pora kojinių (kiek aš žinau, dydžiai būna du, todėl tokios kojų kaukės tinka ir vyrams). Reikia tik prakirpti, įkišti kojas ir ramiai pagulėti apie 20 minučių. Ne, vaikščiuoti galima, bet mano kojos slysta, todėl aš leidžiu sau atsipalaiduoti ir pažiūrėti mėgstamo serialo seriją. Rezultatas - tobulai minkštos, švelnios pėdos lyg kūdikio oda. Noriu pasakyti, kad kremo kvapas labai švelnus persiko (visos kojinės pripildytos būtent kremo), jis neerzina ir nesukelia alergijos.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju išbandyti kojų ir rankų kaukes, nes liksite patenkintos rezultatu, o efektas bus ilgalaikis, ypač naudojant kaukes pastoviai.

PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Aliona, sutiksiu su Jumis :), šios kaukės-kojinaitės tobulos :), dievinu jas! Kvapas labai patinka, poveikis dar labiau )). Tik aš, jei darau dienos metu, uždedu paprastas kojines ant viršaus ir išlieku mobili tada ;).

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig