2019 m. liepos 16 d., antradienis

SESDERMA C-VIT GAIVINAMASIS VEIDO GELINIS KREMAS


Labas rytas, labas rytas, mano brangieji, pagaliau ir aš išbandžiau Sesdermą kosmetiką. Logiška, kad ir aš žiūriu kitų blogerių instagram Stories, seku jas internetinėje erdvėje, todėl puikiai žinau, daugelis jau išbandė SESDERMA, atsiliepimai geri, priemonių pasirinkimas milžiniškas, jos skirtos profesonalams, tačiau gali būti naudojamos namų sąlygomis. Šiandien pasakosiu apie SESDERMA C-VIT GAIVINAMASIS VEIDO GELIĮ KREMĄ.




C-VIT gaivinamojo veido gelinio kremo sudėtyje esantis naujausios kartos, galingas antioksidantų kokteilis su liposominiu vitaminu C, prasiskverbia į giliausius odos sluoksnius. Intensyvus antioksidacinis, šviesinantis bei senėjimą stabdantis poveikis odai.
Taip pat sudėtyje esantys kiti antioksidantai (Ginkgo biloba ekstraktas, kvercetinas bei pterostilbenas) neutralizuoja laisvųjų radikalų ląstelėms padarytą žalą. Šių antioksidantų veikimas užtikrina pilną ląstelės apsaugą. Lipidų burbuliukuose esančios veikliosios medžiagos pasiekia giliausius odos sluoksnius, taip užtikrinamas greitas bei efektyvus gaivinamojo veido gelinio kremo veikimas, o rezultatas matomas iškart. Gaivinamasis veido gelinis kremas idealiai tinka mišriai odai, jos neapsunkina.
Nauja C-VIT formulė su stabilios formos vitaminu C suvienodina odos atspalvį, sumažina dėmeles. Vitaminas C suteikia odai daugiau švytėjimo bei elastingumo, drėkina bei padeda sumažinti raukšleles. Dėl jo poveikio, skatinamas tolygus, skaistus odos spindesys ir oda pašviesėja. Tuo pat metu stabdomas smulkių raukšlelių atsiradimas, švelninamos raukšlelės apie akis ir šviesinami tamsūs ratilai. Stabdomas vertikalių raukšlių formavimasis ir išryškinamas lūpų kontūras, taip padedant išlaikyti vientisą padažytų lūpų kontūrą. Oda tampa atgaivinta, švaresnė, pašviesėja, švyti, atspalvis tampa tolygesnis.
Kur pirkti: www.medexy.lt
Su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG10 taikoma 10% nuolaida





Mano nuomonė:

Pirmą kartą apie SESDERMĄ kosmetiką išgirdau iš Gretos lūpų, einu pas ją darytis veido ir kūno procedūrų, todėl labai dažnai aptariam kokios priemonės rinkoje vertos dėmesio, kokias priemones įdomu išbandyti ir kokios privalo atsirasti kosmetinėje norint išlaikyti odos grožį ir jaunystę (čia jau man labai rūpi) kaip įmanoma ilgiau. Greta taip įdomiai ir įtikinamai pasakojo apie išbandytus SESDERMĄ produktus, kad net man pasidarė įdomu. Labai apsidžiaugiau pasiūlymu bendradarbiauti. Pasakysiu nuoširdžiai, atidarius internetinę parduotuvę išsirinkti labai sunku, priemonių labai labai daug, pasimesti vienas du. Aš tiksliai žinojau ko noriu, dievinu priemones su vitaminu C ir nori nenori, priemones nuo raukšlių jau yra privalomos. 
Savo pasakojimą pradėsiu nuo labai lengvo gelinės konsistencijos kremo su vitaminu C, kuris idealiai tinka naudoti vasarą. Tikriausiai reikia pasakyti, kad įpakavimas labai kokybiškas, stiklinis, dozatorius patogus, tokią priemonę labai malonu laikyti rankose, o dar maloniau naudoti kiekvieną dieną. Rezultatas nuo priemonių su vitaminu C būna labai greitas, tačiau atsiliepimą rašau po 3 savaičių naudojimo ir galiu pasakyti, kad šita kosmetikos priemonė pranoko visus lūkesčius. Priemonės konsistencija nėra gelinė arba vandeninga, tačiau susigeria akimirksniu, puikiai tinka naudoti kaip makiažo pagrindą (vasarą neužmirštame naudoti priemonių su SPF filtrais, jos yra 'must have'). Rezultatas - veido oda patempta (ne taip, kaip nuo SESDERMA priemonių nuo raukšlių, kurios OMG kokios tobulos), padrėkinta, odos atspalvis tapo tolygus (pigmentinės dėmes mažiau matomos (pasirodo, aš net turiu kelias tokias)). 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad profesionalams skirtos priemonės kur kas stipresnės, poveikis nuo jų stebina ir būna labai greitas, kelių mėnesių iki norisimo rezultato laukti tikrai nereikės, rezultatas garantuotas. SESDERMA C-VIT GAIVINAMASIS VEIDO GELINIS KREMAS patiks toms, kieno oda normali-mišri, kurios nori vasaros lengvesnės tekstūros priemonių, kurios nori lygesnės ir stangresnės veido odos. Iš savo pusės drąsiai rekomenduoju rinktis SESDERMĄ priemones, nes esu bandžiusi kelias, tačiau jos tikrai vertos sumokėtų pinigų ir jūsų dėmesio.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig