2019 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Coffee Time in Old Town


Labas rytas, mano brangieji, atostogos prabėgo taip greitai, kad mes su Darja nesupratome kaip. Liko labai daug nuotraukų, nuostabus įdegis ir daug gerų prisiminimų. Aš jau bandau tvarkyti padarytas kelionėje nuotraukas, o kol kas šnekame apie stilingą laisvalaikį ir jūrinį stilių.
Visi dryžuoti švarkai man asocijuojasi su vasara ir jūriniu stiliumi. Nors švarkai be pamušalo nėra visiškai mano istorija (jie sunkiai laiko formą, tačiau vasarą, kai oras karštas, o dress code reikalauja visai gerai praverčia). Kokį švarką pasirinkti? Sakyčiau, kokybišką. Su tokio tipo vasariniais švarkais  labai daug patirties, todėl galiu pasakyti atvirai, pigesni švarkai ir gyvenime atrodo pigiai. Švarkas be pamušalo turi būti kiek tvirtesnės medžiagos, svarbu, kad pečiai būtų vietoje, kišenės išlaikytų savo formą. Logiška, kad mano mėgstami brendai kainuoja nepigiai, tačiau mano atradimas - Max Mara Weekend linija. Čia drabužiai tokie pat kokybiški, tačiau kainuoja kiek mažiau ir skirti laisvalaikiui.
Dar vienas labai svarbus dalykas - tokio švarko priežiūra. Negalvokite tokius drabužius skalbti pačios, geruoju tai nepasibaigia (nebent, švarkas taip atsibodo, kad jau norisi atsisveikini). Aš didelę dalį savo drabužių nešu į cheminę valyklą, todėl mano drabužiai tarnauja kelis metus ir net ilgiau.







Rankinė ir avalynė - Valentino
Švarkas - Max Mara Weekend
Kelnės - Max Mara Studio
Bodis - Intimissimi
Laikrodis - Fendi
Apyrankės - Pandora
Akiniai - Marc Jacobs

Nuotraukos - Darja (http://luscious-style.com)









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig