2019 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

L'oreal Men Expert


Kaip gera būt grožio blogerių, tu gauni visas naujienas testavimui, turi galimybę išbandyti pristatomas rinkoje kosmetikos priemones, tačiau tai dar ne viskas, siunčiamų kosmetikos priemonių (bent jau man) kiekis toks didelis, kad visa mano šeima jas naudoja. Lieka tik nuskriausti vyrai, tačiau L'oreal pasirūpino ir jais, mano tėvas gavo testavimui L'oreal Men Expert naujienų liniją.












Mano nuomonė:

Tikriausiai nepasakysiu jokios paslapties, kad priemonės vyrams yra visiškai kitokios, nei moterims. Veido priežiūros priemonės ir dezodorantai veikia kur kas intensyviau, nei ir vyrų kūno temperatūra kiek kitokia, ir veido oda storesnė ir kitaip reaguoja į veido kremus. L'oreal Men Expert atradome dušo želę, kuri kvepia taip tobulai, kad vos vos su mama atidavėm ją tėvui, purškiamą dezodorantą (kuris irgi, kaip nekeista, atiteko tėvui), o mes su mama pasidalinome veido kremą (mamai), o man atiteko rutulinis dezodorantas. 
Aš jau ne kartą pasakojau bloge, kad dažniausiai mano pasirinkimas vyriški dezodorantai, jie geriau apsaugo nuo prakaito ir visiškai nepalieka dėmių ant drabužių. L'oreal Thermic Resist irgi ne išimtis, o nuostabus muskuso ir medienos aromatas tik pliusas, nes garantuoju, patiks ir merginoms ir tikriems vyrams.
Veido kremas lengvos gelinės tekstūros, puikiai drėkina veido odą, plius apsaugo nuo sudirginimų ir nesukelia alergijos. Aš panaudojau jį kelias dienas tam, kad suprasti ir parašyti atsiliepimą, tačiau tai tikrai vyrams skirta priemonė, todėl mes su mama palikome kremą ramybėje ir ant tėvo kosmetikos lentynos.
Dušo želė nėra išskirtinė, tačiau naudojant visas priemones kartu tikrai papildo liniją savo aromatu.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad mano vyrų linija labai patinka, mano galvoje vis sukasi mintys apie nuostabų veido aliejuką, reikės jį pabandyti atimti iš vyro ir išbandyti kartu su drėkinamuoju veido kremu, manau rezultatas bus geras. Taip ir padarome, o apie rezultatą jau pasakosiu savo Instagram Stories.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig