2019 m. rugpjūčio 6 d., antradienis

Phoera kreminė pudra


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu pasidalinti atsiliepimu ir savo nuomone apie labai garsią YouTube žvaigždžių pamilta Phoera kreminę pudrą. Pudros kaina juokinga, gaminama Kinijoje, rezultatas ant veido stulbinamas (tai realus Photoshopas ant tavo veido), bet minusų visgi yra.










Mano nuomonė:

Apie šią pudrą sužinojau iš vieno savo žiūrimo YouTube kanalo, aš jau esu išbandžiusi kelis Kinų kosmetikos brendus, todėl ir atsiliepimu apie pudra patikėjau. Didelis pliusas - spalvų pasirinkimas ir labai daug atsiliepimų internete, todėl išsirinkti tinkamą atspalvį nebuvo sunku. Aš jau patyrusi, puikiai suprantu, kad spalvos per kompiuterio ekraną gali skirtis kaip diena ir naktis, todėl užsakiau dvi spalvas, vieną gana šviesų, o kitą naudojimui po atostogų. 
Užsakymo reikėjo laukti apie mėnesį, atkeliavo saugiai, pudra laba gražiai supakuota ir net yra popierinės dėžutės su galiojimo data ir aprašymu anglu kalba. Įpakavimas plastikinis, dozatorius veikia nelabai gerai, man renka atsukti pudrą ir tik tada imti ant šepetėlio, o toliau tepti ant veido.
Pasakau iš karto, man geriausiai ant veido pudra atrodo su silikininiu pagrindu skirtu porų maskavimui (aš pirkau jį irgi ebay.com iš Phoera). Pudros konsistencija kreminė, sunki, tačiau ant veido tepasi ir pasiskirsto puikiai. Taip, reikia dirbti gana greitai (silikoninis pagrindas palengvina užduotį), nes pudra susima ir viskas, paskirstyti arba išsklaidyti bus jau nebe įmanoma. Reikia labai mažo pudros kiekio tam, kad padengti visą veidą. Pudros maskavimas tobulas, tai tikras Photoshopas ant veido ir atrodo tobulai. Pudros finishas nėra idealiai matinis, atrodo gana natūraliai (kaip įmanoma natūraliai vertinant maskavimą), aš tiesiog užtvirtinu maskuoklį paakių paakių zonoje su biria pudra ir viskas, rezultatas išsilaiko ant veido visą dieną. Minusas - pudra tepa drabužius. Pliusas - nedirgina veido odos ir nekemša porų.
Ar rekomenduoju išbandyti? Tikrai taip jeigu mėgstate maskavimą ir lygią veido odą (net pudra taip maskuoja poras, kad omg). Spalvos kiek prisitaiko prie veido odos atspalvio, nes mano turimas Buff Beige ant rankos turi rožinės spalvos pagrindą, tačiau idealiai prisitaiko prie mano odos atspalvio. Sand spalva gana tamsi, ant įdegusio veido atrodo tobulisssimo.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig