2019 m. rugpjūčio 8 d., ketvirtadienis

„Skinvigorate Sonic™“ odos priežiūros sistema – veido valymo šepetėlis


Sveiki, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui „Skinvigorate Sonic™“ odos priežiūros sistema, kuri labai padėjo man atsikratyti mažųjų spuogelių ir palengvinti veido valymą. Aš manau, kad tokie prietaisai nėra naujiena rinkoje, pasirinkimas tikrai labai didelis. Man, kaip blogerei, teko išbandyti jau kelis, todėl drąsiai galiu lyginti ir poveikį, bei rezultatą.




Pažinkite geriausią odos draugą – „Skinvigorate Sonic™“ odos priežiūros sistemą!
Kartu su savo mėgstamiausiu valomuoju produktu vos per kelias sekundes pašalinsite nešvarumus ir apsisaugosite nuo komedonų susidarymo.Pažinkite geriausią odos draugą – „Skinvigorate Sonic™“ odos priežiūros sistemą!
Leidžia kruopščiai nuvalyti sunkiai prieinamas veido zonas.
Gali būti naudojamas du kartus per dieną. Tinka kiekvieno tipo odai, taip pat jautriai.
Tobulai paruošia odą kuo geresniam tolesnių odos priežiūros priemonių įsisavinimui.
„Skinvigorate Sonic™“ veido valymo šepetėlis turi akumuliatorių su USB laidu, todėl jums nereikės galvoti apie maitinimo elementų keitimą!
Raudoni ir žali LED diodai parodo, kada prietaisą reikia įkrauti, o kada jis pilnai įkrautas.
Vandeniui atspari formulė IPX7 leidžia naudoti „Skinvigorate Sonic™“ veido valymo šepetėlį po dušu!2





Mano nuomonė:

„Skinvigorate Sonic™“ odos priežiūros sistema gavau labai tinkamu momentu. Aš neturiu spuogų jau labai seniai, tačiau karštis ir stresas padarė savo darbą, ant mano veido atsirado tiek mažų spuogelių, kad man pačiai buvo labai baisu žiūrėti į veidrodį. Spuogai tikrai ne mano istorija, todėl aš norėjau jų atsikratyti kaip įmanoma greičiau. Galiu pasakyti atvirai, aš esu bandžiusi tokius veido valymo aparatus pradedant nuo Pobling iki Clarisonic, skirtinga kainų kategorija ir skirtingas rezultatas. Man iš anksčiau bandytų labiausiai patiko Pobling, jis valo kur kas švelniau, o „Skinvigorate Sonic™“ švelnumo įsikūnijimas. Aš naudojau labai švelnu prausiklį ir tinkamą veido kremą, patikėkite, spuogų jau seniai nebėra, jie išnyko per savaitę tokio intensyvaus veido valymo. 
Grįžtant prie „Skinvigorate Sonic™“ noriu pasakyti, kad jis gana panašus į Clarisonic, tačiau jo galvutė valo kur kas švelniau, aš (su savo labai jautria oda) galiu jį naudoti vos ne kiekvieną dieną ir nejausti diskomforto. Didelis pliusas - skirtingi veido valymo greičiau, aš jau spėjau išsirinkti sau patinkantį. Dar vienas pliusas - naudojau šepetėlį dvi savaites, o dar pakrauti nereikėjo (patogu kelionėse).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad „Skinvigorate Sonic™“ labai idealus variantas nori pagerinti veido valymą, atsikratyti spuogų arba tiesiog pakeisti savo turimas priemones, nes kaina tikrai leidžia.

PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Ačiū už rekomendacija! Veido odos valymas svarbus momentas mano gyvenime, tik vis neatrandu tinkamų priemonių, vis nenuleidžiu rankų ir ieškau, kol ks tik arbatmedį atradau :D O pas specialistus ne visada spėju :/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig