2019 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

LOVE BEAUTY AND PLANET



Labas rytas, mano brangieji, pagaliau LOVE BEAUTY AND PLANET kosmetikos priemonių galima rasti ir Lietuvoje, parduotuvėse www.drogas.lt,. taip pat ir internetu, todėl su dideliu malonumu noriu pasidalinti savo įspūdžiais, nes testavimo laikas buvo labai ilgas, priemonės fainos ir maloniai kvepiančios, o dideliu pliusu tapo kompanijos filosofija ir noras pasaugoti ir rūpintis mūsų planeta ir aplinkos apsauga.






LOVE BEAUTY AND PLANET prasidėjo nuo vieno paprasto tikslo - viskas, kas skirta puoselėti grožį, taip pat turėtų puoselėti ir mūsų planetą. Kaip tai padarėme?
 Powerful & Passionate: mūsų specialiai sukurti buteliukai pagaminti iš 100 % perdirbtų medžiagų ir užpildyti nuostabiosiomis formulėmis, kurios pasirūpina jūsų kūnu ir plaukais. Jos taip pat 100 % perdirbamos! 
 Goodies & Goodness: kiekviena mūsų kolekcija papildyta ekologiškais ir tvariais ingredientais iš viso pasaulio. Jie tinka ir veganams. 
 Scents & Sensibility: mes norime paremti vietinius ūkininkus, auginančius nuostabias mūsų produktų sudedamąsias dalis, todėl kvapiąsias medžiagas parenkame etiškai, kad paremtume tiekėjus ir jų šeimas. 
 Carbon Conscious & Caring: siekiame, kad anglies pėdsakas būtų toks mažas, lyg mūsų čia net nebuvo.

Pilnas asortimentas: www.douglas.lt








Mano nuomonė:

Labai dažnai (bent jau paskutiniu metu) mes šnekame daugiau nei apie madą ir kosmetikos priemones, o apie natūralumą, perdirbimą, aplinkos apsaugą, protingą naudojimą ir vartojimą, bei  ekologija. LOVE BEAUTY AND PLANET kosmetikos ženklas būtent apie tai, jo filosofija apima visus svarbiausius akcentus, nuo pakuočių, kuruos pagamintos iš perdirbto plastiko (kuris irgi 100% perdirbamas po priemonės naudojimo) iki natūralių formulių ir vietinių ūkininkų paramos. 
Iš kitos pusės, sudėtis, pateikimas, poveikis ir rezultatas labai svarbus, šnekant apie kosmetikos priemones. Aš gavau testavimui kelias linijas, apie kurias aš papasakosiu labai trumpai, nes noriu paminėti tai, kas patiko labiausiai. Pradėsime nuo  plaukų priežiūros priemonių, šampūnas pažeistiems plaukams su ekologišku kokosų aliejumi patiko mano plaukams labiausiai, jis labai švelniai plauna ir puoselėja mano sausus plaukų galiukus. Be jokios abejonės (manau, net sakyti nereikia, kad mano favoritu tapo plaukų kaukė dažytiems plaukams praturtinta ekologišku kokosų aliejumi ir rožių ekstraktu). Kaukę ant plaukų reikia palikti tik 2 min, rezultatas - minkšti, švelnūs ir šilkiniai plaukai. Kaukės tekstūra tiršta, pasiskirsto ant plaukų lengvai, neriebina ir nerealiai maloniai kvepia Burgariškomis rožėmis. Šnekant apie rožių liniją, noriu paminėti ir dzodorantą, kuris gerai (vertinant natūralią sudėtį) apsaugo nuo prakaito kvapo, tepa drabužius minimaliai ir nedirgina odos. Jeigu vertinate natūralias kūno priežiūros priemones, labai rekomenduoju apžiūrėti asortimentą ir pasirinkti tokį dizodorantą, kuris patinka ir tinka būtent Jums. 
Mano dovanų maišiuke buvo ir labai įdomus plaukų balzamas, skirtas plaukų atgaivinimui su pavadinimu Detox. Sutikime, detoksikuojantys šampūnai nėra naujiena rinkoje, jų pasirinkimas labai didelis, bet plaukų kondicionerį testuoju pirmą kartą. Konistencija pusiau skysta, kvapas malonus ir atgaivina ne tik plaukus, bet ir protą. Balzamas nesausina plaukų (net mano sausi ir balinti plaukai liko gyvi po testavimo), suteikia purumo ir apimties. Aš manau, kad detox linija patiks visoms, kieno plaukai riebūs, kas mėgsta daugiau apimties ir lengvesnių plaukų efektą.
Pabaigai noriu papasakoti apie kūno prausiklį su kokosų aliejumi, papildytu mimozų, etišku būdu atrinktų iš Maroko Chemiseto regiono, aromatu. Sunku šnekėti apie dušo žele ir atrasti išskirtinumą, tačiau LOVE BEAUTY AND PLANET šneka apie natūralumą, aplinkos apsaugą ir mūsų planetą, ir tai yra svarbiausiai.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad rinktis tiesiog dušo gelį, šampūną ir dezodorantą kūnui galima, tačiau raginu sustoti akimirkai ir susimąstyti apie mūsų planetą, apie ekologiją ir ateitį, rekomenduoju rinktis ekologiškas priemones su gera sudėtimi, galvoti apie perdirbimą ir antrinį panaudojimą, taip mes būsime ne tik sveiki ir gražūs, mes turėsime gražią aplinką, kas yra be galo svarbu.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig