2019 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis

Rožės kūnui iš DR. HAUSCHKA


Labas rytas, mano brangieji, visi puikiai žinome, kad aš dievinu rožės, nesvarbu, ar tai tiesiog gėlės vazoje ant mano kosmetikos staliuko, ar vonios putos arba druska, arba aliejus veidui, arba ekologiškas plaukų šampūnas. Rožės idealiai tinka brandžiai odai, plius nesukelia alergijos (bent jau man), maloniai kvepia ir naudojamos kaip vienas iš pagrindinių komponentų gaminant natūralios sudėties kosmetikos priemones. Šiandien mano pasakojimas apie DR. HAUSCHKA kūno priežiūros priemones su rožėmis, mano rankose dezodorantas, kūno prausiklis ir nuostabus ir fantastiškas kūno aliejus.









Mano nuomonė:

Negaliu pasakyti, kad mano pirmoji pažintis su DR. HAUSCHKA buvo labai sėkminga. Pradėjau pažintį nuo dekoratyvinės kosmetikos, ji man didelio įspūdžio nepadarė. Ne, viskas kaip ir gerai, galimai bandžiau ne man tinkančias priemones. Su vienu iš savo www.bioteka.lt internetinės parduotuvės užsakymu gavau labai daug skirtingų DR. HAUSCHKA mėginukų, išbandžiau ir atradau savo favoritus (todėl ir visada sakau Jums, pradėkite nuo mėginukų, niekas negali žinoti, kokios priemonės gali patikti ir tikti jūsų veido odai, todėl bandykite be finansinių nuostolių), liko dar keli mėginukai pabandymams, nes aš noriu išbandyti ir įvertinti visus variantus, o sau testavimui išsirinkau kūno priežiūros su rožėmis. Būtent šitos priemonės keliavo su manimi atostogauti į Turkiją ir buvo bandomos ekstremaliomis sąlygomis (karštis, įdegis, sausa oda). 
Labiausiai patiko kūno aliejus su rožėmis, idealiai maitina ir švelnina oda, tai buvo mano išsigelbėjimas po įdegio procedūrų, aromatas nerealus,sudėtis tobula, todėl šį produktą labai rekomenduoju išbandyti. Tiesa, gamintojas siūlo labai daug skirtingų kūno aliejų variantų, todėl kiekvienas tikrai atras patinkantį. Minusas - priemonė naudojasi labai greitai, mano buteliukas pasibaigė per kelionę, sakyčiau brangoka,bet tikrai verta. DR. HAUSCHKA kreminės konsistencijos kūno prausiklis man irgi labai patiko, švelniai valo, gerai pūtuoja, maloniai kvepia, vien pliusai. Mažiausiai patiko dezodorantas. Sutinku, jis buvo bandomas ekstremaliausiomis sąlygomis (karštis buvo tikrai labai didelis), tačiau jis nelabai pasitvirtino, norėjosi kiek stipresnės apsaugos nuo prakaito. Grįžus į Vilnių, kur oro temperatūra normali, supratau, dezodorantas apsaugo nuo prakaito gerai, tačiau netinka nei sportui, nei karštam orui, nei super ekstremalioms sąlygoms. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju išsirinkti kūno aliejuką ir priderinti prie jo atitinkamo aromato kūno prausiklį, tikrai nepasigailėsite. Jeigu jūsų tikslas natūralios sudėties dezodorantas, čia be stebuklų, tačiau nieko blogo irgi pasakyti negaliu.

DR. HAUSCHKA veido ir kūno priežiūros priemonių ieškome www.bioteka.lt



PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig