2019 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis

Sesderma HIDRAVEN BEMUILIS PUTOJANTIS PRAUSIKLIS


Mano susidomėjimas ir susižavėjimas Sesderma veido priežiūros priemonėmis nemažėja, o tik didėja. Per labai trumpą laiką, Sesderma priemonės pakeitė beveik visas anksčiau naudotas. Aš pati niekada nebūčiau užsakius Hidraven prausiklio, nes galvojau, prausikliai nėra ypatingi ir dažniausiai, būkime realistais, vienodi (vienodai plauna, vienodai sausina odą, vienodai jaučiamas odos tempimo ir sausumo pojūtis po naudojimo, aišku būna ir kitokių, bet tada jie vienodai blogai valo makiažą). Sesderma HIDRAVEN gyvena mano vonioje kelias savaites, su juo pagalba gydau mažus spuogelius ir pasiruošusi pasidalinti savo nuomone su Jumis.





HIDRAVEN bemuilis putojantis prausiklis dėl sudėtyje esančių natūralių augalų ekstraktų (ramunėlių, avižų, mimozos ir alavijų ekstraktai) yra puikiai toleruojamas, tinka visų tipų odai. Turi drėkinančių, raminančių, regeneruojančių ir apsauginių savybių, taip pat sudėtyje esantis triklozanas turi antibakterinį poveikį.

Vaistinių ramunėlių (Chamomilla recutita) ekstraktas, sėjamųjų avižų (Avena sativa) ekstraktas, siauražiedės mimozos (Mimosa tenuiflora) ekstraktas, alijošiaus (Aloe vera) ekstraktas, pieno rūgštis, cetilpiridino chloridas.

Kur pirkti: www.medexy.lt

Su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG10 taikoma 10% nuolaida






Mano nuomonė:

Spuogų neturėjau niekada, apart vaikystės, tačiau dabar kažkas negero atsitiko mano odai, tikriausiai tai stresas ir oro permainos. Mažų spuogelių ant mano veido kaip niekada daug, kovoti su jais labai sunku. Puikiai suprantu, kad naudoti priemones skirtas riebiai veido odai ir nuo spuogų negaliu, nes mano odai reikia papildomos priežiūros nuo raukšlių ir ypatingo drėkinimo. Kremų ir serumų arsenalo aš nepakeičiau, tačiau pakeičiau veido kaukes (į gilias valančias) ir veido valymo ritualą. Vakarais pradėjau daugiau dėmesio skirti veido valymui, po makiažo nuvalymo plaunu veidą su šepečiu ir Sesderma HIDRAVEN bemuiliu prausikliu.
Kodėl man patinka būtent šitas prausiklis? Patikėkite, mano kosmetinėje labai daug įvairių kitų (pradedant nuo prausiklių su rūgštimi, vitaminu C, purvu ir t.t.), todėl pasirinkimas labai didelis. Mano  oda labai jautri, jos dirginti dar labiau aš visiškai nenoriu, Sesderma HIDRAVEN švelniai plauna ir nuvalo makiažą (jeigu makiažas lengvas, ne po renginių), nesausina ir nesukelia alergijos. naudojant prasiklį kartu su šepečiu aš matau teigiamą rezultatą. Didelis pliusas - įpakavimas su dozatoriumi, permatoma tekstūra ir bemuilė konsistenija.
Labai rekomenduoju prausiklį turint jautrią ir probleminę odą, prisiminkite, drėkinimas reikalingas visada, nežiūrint kokio tipo jūsų veido oda.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig