2019 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

Apie paltus


Sveiki, mano brangieji, tik vakar vakare grįžome iš Romos, likome tokios patenkintos kelione, kad neturiu net tinkamų žodžių apibūdinti visus patirtus nuotykius, vaizdus, maistą ir nuostabų laiką. Šiandien jau kibome prie darbų, pradėjau tvarkyti nuotraukas, rašau įrašus ir važiavau į fotosesiją. Ilgai negalvojus, nusprendžiau su Jumis aptarti vieną iš populiariausių rudens sezono temų, paltus.


Mano drabužinėje labai daug skirtingų paltų: trumpų, ilgų, klasikinių, nude ir šviesių atspalvių, o taip pat ryškus (raudoni, bordo ir net garstyčių atspalvio). Aš manau, kad ruduo neturi būti ni9rus, neturi būti tik juodai-pilkas, tačiau klasikos pamiršti irgi negalima. 
Manau paltai, tai tas dalykas, kur taupyti draudžiama, geras paltas tarnaus ne vieną sezoną, atrodys prabangiai ir taps jūsų drabužinės 'žvaigžde'. Patikėkite, aš anksčiau pirkdavau paltus iš ZARA, Bershka ir kitų mass market parduotuvių, po mėnesio jie prarasdavo formą, po dar mėnesio eidavo burbuliukais dėl nekokybiškos medžiagos. Ar pas mane buvo nors vienas mass market paltas kuris tarnautų kelis sezonus? NE. Net H&M ir Kenzo kolaboracijos paltas po vieno sezono ( o aš jš užsidėjau max iki dešimt kartų) atrodo baisiai, pažastys ir šonai pasiburbuliavo. Po kelių nesėkmingų paltų pirkimų variantų atėjo suvokimas, kad reikia rinktis kokybišką medžiagą (angorą, kašmyrą, alpaką ir pan.). Sutinku, pinigai nėra maži, tačiau labai drąsiai rekomenduoju pradžioje apeiti visas second hand parduotuves, garantuoju, sugebėsite atrasti fantastišką variantą. Pasidalinsiu vienu iš savo paskutinių atradimų jau netrukus, nuostabus RL pirmos linijos baltos spalvos paltas buvo nupirktas Humanoje vos už 4 EUR.
Tikriausiai nieko naujo aš nepasakysiu, apart to, kad mano Ikoninis Max Mara paltas buvo pirktas www.vinted.lt , mokėjau ne super brangiai, o kokybė, OMG, kokia kokybė, verta kiekvieno sumokėto euro.
Klasikiniai nude spalvos paltas tinka beveik prie visų drabužių, tiek prie šilkinių suknelių, tiek prie džinsų. Šį kartą - šilkinė COS suknelė ir juodos spalvos ilgaauliai ant kulnų. Man labai patinka toks spalvų derinys, jis atrodo labai prabangiai, romantiškai ir išskirtinai.







Paltas - MaxMara
Suknelė - COS
Rankinė - Chloe
Batai - Michael Kors
Laikrodis - Fendi
Apyrankės - Pandora





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig