2019 m. lapkričio 13 d., trečiadienis

Pagrindinės madingos tendencijos


Labas rytas, mano brangieji, kokios pagrindinės šių metų tendencijos? Saikinga ir labai apgalvota mada, nenatūralus kailis ir chaki, bei bordo spalvos. Net pati nenorėdama, sujungiau visas tendencijas viename drabužių derinuke.


"Tausokite gamta ir galvokite apie aplinką, vartokite saikingai", štai pagrindinės madingos tendencijos. Būtent todėl, populiarėja Humanos, antro panaudojimo drabužių parduotuvės ir blusturgiai. Aš manau, kad dėvėti vintažinius Levi's džinsus yra ne tik madinga, bet ir labai geras ženklas, nes parodo  Jūsų požiūrį į madą ir aplinkos saugumą. Aš savo džinsus pirkau labai seniai (prieš kelis metus), jie idealiai tinka prie visų drabužių, nes labai charizmatiški ir atrodo kiek kitaip. Ne, mano džinsai skirti vyrams, tačiau ant manęs atrodo ypatingai gerai, sutinkate?
Dar viena tendencija - netikras kailis. Ar žinojote, kad beveik visi madingi dizaineriai atsisakė natūralaus kailio? Dauguma už gyvūnų saugumą, tačiau kaip nebūtų keistą, natūrali oda ir prabangios rankinės dar madingos. Taip, mano rankose irgi natūralios odos rankinė, tačiau tai pirmieji mano saikingo vartojimo žingsniai, todėl yra kaip yra. Viskuo atsisakyti vienu metu tikrai neįmanoma, plius nesu fanatikė, esu tiesiog savo filosofija turintis žmogus, o tai, aš manau, pats svarbiausias dalykas.
Kokia mano mėgstamiausia rudens spalva? Bordo, pilka, nude. Nėra juodos? teisingai. Aš draudžiu sau pirkti neįdomius ir juodos spalvos drabužius. Dabar super madistos galvoja, juoda klasika, madingi ir progresyvūs kirpimai, inovatyvinis drabužių modeliavimas ir pan. Taip, viskas yra tobulai gerai, tačiau kur kas geriau man, spalvos. Todėl mano drabužinėje daug skirtingų spalvotų kailinių, ryškių batų ir rankinių. Patikėkite, spalvotos rankinės 'eina į trasą' žymiai dažniau, nei klasikinės juodos.
Taip, priklauso nuo žmogaus, stiliaus ir charakterio, tačiau spalvoti akcentai tinka visiems, ir jokių 'NE' aš nepriimu.





Džinsai - Levi's
Rankinė, batai - Valentino
Palaidinė - ZARA
Kailiniai - Michael Kors

Nuotraukos - Darja (http://luscious-style.com)









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig