2019 m. lapkričio 11 d., pirmadienis

Woolish - estų kokybė ir dizainas


Gero pirmadienio, mano brangieji, kaip praėjo jūsų savaitgalis? Mano tobulai prie jūros. Dievinu jūra, pasivaikčiuojimus ir kokybiškus šiltus drabužius, be kurių visos tokio tipo pramogos beveik neįmanomos. Su dideliu malonumu pristatau Jums fantastišką Estų brandą Woolish. Nuostabios suknelės, šilti ir madingi megztiniai, pledai ir kepurės, čia yra viskas, ko galima tik norėti.




WOOLISH originalaus ir patogaus trikotažo brandas skirtas madingiems, kokybę vertinantiems žmonėms, kuriems patinka spalvos, dizainas ir detalės, kurie turi originalų skonį ir nebijo iššūkių.

LIVE WOOLISH -naminis trikotažas (pagalvės, pledai)
HE'S WOOLISH - trikotažo linija vyrams
SHE’S WOOLISH - trikotažas moterims

WOOLISH filosofija - patenkinti ir laimingi klientai, todėl kuriant kolekcijas pagrindinis dėmesys išskirtinumui, patogumui, spalvoms, medžiagoms., kokybėi.

Mano nuomonė, drabužiai privalo būti kokybiški, šnekant apie trikotažą, tai yra ypatingai svarbu, todėl labai rekomenduoju apžiūrėti WOOLISH asortimentą internetinėje parduotuvėje, o taip pat mano nuotraukas, nes galima surasite fantastiškas dovanas sau ir savo artimiesiems. Aš šneku apie namų tekstilę, OMG, kokio tobulumo ir kokios kokybės pledai ir pagalvės. 
Dar viena mano rekomendacija - suknelės, savo kolekcijoje turiu tamsiai bordo spalvos, ji atrodo nuostabiai ir labai stilingai, tinka tiek renginiams (derinant su išskirtiniu WOOLISH logo šaliku), tiek kiekvienai dienai su megztiniu arba odinuke ant viršaus. Apie suknelę aš pasakosiu jau netrukus, aprodysiu kelis drabužių derinukus, o dabar žiūrime nuotraukas ir rašome norų sąrašus.
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig