2020 m. kovo 30 d., pirmadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Line&Load


Ohhh, kiek aš šiandien sulauiau kurjerių, kiek naujienų turiu savo rankose, kad net pati netikiu. Logiška, aš grįžau prie blogo rašymo, dirbu dideliu pajėgumu, mano nebandytos ir netestuotos kosmetikos kalnas tirpsta dienomis, todėl naujienos yra būtinos. Pastebėjau, kad man daugiau siunčia veido ir plaukų priežiūros priemonių, nei dekoratyvinės kosmetikos, nes aš šia tema labai mėgstu šnekėti. Viskas, nuo šiol daugiau dėmesio skirsim dekoratyviniai kosmetikai ir spalvoms, todėl šiandien jūsų dėmesiui NYX PROFESSIONAL MAKEUP Line&Load matiniai lūpų dažai.







Mano nuomonė:

Man labai pasisekė, nes gavau mano mėgstamus atspalvius, nude ir bordo. Galiu pasakyti atvirai, jeigu dažant lūpas nude atspalviu, labai aiškus kontūras nėra reikalingas, tai dažant lūpas tamsesniais atspalviais, kontūras yra būtinas. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Line&Load sumanymas labai aiškus, tai labai plonas šepetėlis, kuriuo pagalba lengva nubrėti liniją, kontūras griežtas ir atrodo tvarkingai, o toliau belieka tik užtušuoti lūpų viduriuka su dažais ir džiaugtis tobulu rezultatu. Priemonės konsistencija kreminė, dirbti lengva, efektas pusiau matinis, ant lūpų atrodo tobulai. Tikriausiai nereikia net nieko sakyti, mano mėgstamas atspalvis Feelin Fine, nes jis sodrus, stilingas ir tinka prie mano turimų drabužių.
Gamintojas siūlo naudoti ir skirtingus atspalvius kartu, kontūrui vieną, o viduje užlipdyti su kitu, manau čia viskas priklauso tik nuo jūsų fantazijos. 
Priminsiu, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetikos priemonių rekomenduoju ieškoti www.douglas.lt internetinėje parduotuvėje.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig