2020 m. kovo 30 d., pirmadienis

Pelenės efekto procedūra namuose su Sesderma


Labas rytas, mano brangieji, pirmadienis nuostabi pradžia atlikti veido procedūras namų sąlygomis. Žinau, kad grožio forumai tiesiog plyšta nuo informacijos, kaip nuimti gelinį lakavimą namų sąlygomis, kaip tonuoti ir nudažyti plaukus. Su manikiūru man labai pasisekė, tačiau laikui bėgant spręsti ir šitą problemą reikės. Dažus tonuoti plaukus aš jau užsakiau, netrukus papasakosiu ir parodysiu rezultatą bloge, o šiandien jūsų dėmesiui Pelenės efekto procedūra namuose su Sesderma.
















Mano nuomonė:

Mes galime ilgai šnekėti apie galimybes atlikti grožio procedūras pas specialistus, tačiau esant karantinui reikia mąstyti blaiviai, neieškoti 'meistrų' kurie dirba nelegaliai namuose ir nerizikuoti savo sveikata. Aš kviečiu visus nusipirkti geros kokybes profesionalias priemones ir bandyti atlikti procedūras savo namuose, taip būsime ne tik gražus, bet ir sveiki. Reikia į viską žiūręti labai pozityviai, tai nauja pradžia, nauja patirtis ir naujos žinios.
Sesderma kompanijos atstovai puikiai žino, aš dievinu jų veido priežiūros priemones, būtent todėl aš ir gavau pasiūlymą atlikti veido procedūrą namų sąlygomis ir papasakoti apie rezultatą. Mano rankose Pelenės efekto procedūra, šveitiklis ir dvi priemonės iš C-VIT serijos. Stresas ir sėdėjimas namouse be gryno oro grožio jūsų veido odai tikrai neprideda, mano oda atrodo pavargusi, papilkėjusi ir be gyvybės. Vitaminas C tokioje situacijoje garas pagalbininkas, rezultatas jaučiamas po pirmos procedūros.
Gavus priemones, aš iš kerto perėjau prie testavimo. Pirmas žingsnis - odos valymas. Šveitiklis Sesderma Mandelac skirtas jautriai odai, šveitimui skirtos daleles mažos, nedirgina odos. Pagrindinis aktyvusis ingredientas yra migdolinė rūgštis. Tai liposomose patalpinta alfa-hidroksi rūgštis AHA, kurios molekulė yra didesnė nei glikolio rūgšties, todėl lėtas jos veikimas nesukelia sudirgimo ir ją galima naudoti ypač jautriai odai. Po naudojimo oda labai švelni, šveitiklis idealiai tinka kaip pirmas etapas atliekant grožio procedūras.
Antras etapas man patiko labiausiai, tai mano mėgstamos lakštinės vienkartinės kaukės su vitaminu C. Tai unikali galimybė 20-30 minučių relaxui, kaukė akimirksniu atgaivina veido oda, suteikia stangrumo ir mažina poras.
Paskutinis žingsnis - odos maitinimas. C-VIT intensyvaus serumo ampulės su stabiliausia liposomose patalpinta vitamino C forma pasižymi pilnaverčiu, prieš senėjimą nukreiptu veikimu: dalyvauja odos kolageno sintezės ir atkūrimo procesuose, padeda regeneruoti tarpląstelinę medžiagą, stangrina odą bei daro ją lygesne ir elastingesne, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir kenksmingo UV spinduliuotės poveikio (eritema, paraudimas). Oda įgauna tolygesnę spalvą, nes vitaminas C turi įtakos melanino gamybai. Serumo konsistencija aliejinė, tepasi maloniai (man vienos ampulės užtenka keliems kartams), susigeria akimirksniu.
Rezultatas tikrai stulbinamas, nes pagaliau aš supratau, ką reiškia, kai oda tiesiog švyti, pamaitinta ir ligi. Tokios gražios veido odos aš neturėjau niekada, ir joks karantinas, stresas, karantinas ir sėdėjimas namuose man jau nebaisus. Puikiai žinau, kad man visada į pagalbą ateis profesonalios Sesderma priemonės, kurios veiksmingos, tinkamos naudoti namų sąlygomis, plius tinkančios mano veido odai. 
Labai rekomenduoju išbandyti, nes procedūros namų sąlygomis dar niekada nebuvo tokios malonios. Priemonių ieškome www. medexy.lt puslapyje, kur daug akcijų ir nemokamas pristatymas.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig