2020 m. balandžio 3 d., penktadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Powder Puff


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau penktadienis.... Ohhh, dabar tokia situacija, kad visiškai vienodai, penktadienis, pirmadienis ar sekmadienis. Vakar net nustebau, ketvirtadienis, vakaras, o aš namuose, manau taip bus dar labai ilgai, todėl tenka ieškoti kitus malonius dalykus gyvenime, be drabužių ir aukštakulnių (nes nėra kur užsidėti), be draugų ir bendravimo (nes karantinas), be kelionių (kas skaudžiausiai man), be vakarėlių ir restoranų (tai gal ir pliusas, nes sulieknėjau labai gerai). Kas lieka? Sportas namuose, knygos, filmai ir kosmetikos naujienos. Šiandien jūsų dėmesiui nuostabus NYX PROFESSIONAL MAKEUP lūpų dažų formatas - pudra. Dievinu tiek sumanymą, tiek įpakavimą, tačiau nuvylė spalva.





Suraukite ir papudruokite savo lūpas! Naudojant pagalvėlės aplikatorių mūsų naująjį Powder Puff Lippie Powder Lip Cream tepasi lyg putėsiai ir sukuria miltelių švelnumo užbaigimą. Sukurkite spalvą iš aštuonių gyvybingų atspalvių - nuo šilto persiko iki tikrosios raudonos, ir nuo karštos rožinės iki vėsios slyvos spalvų - neatsispiriamai išvaizdai išgauti.

GERIAUSIAI TINKA:
Visiems odos tonams
Apsėstiems grožio
Kasdieniniam naudojimui

Spauskite tūbelę, kol ant aplikatoriaus pasirodys spalva. Braukite tiesiai ant lūpų.








Mano nuomonė:

Aš nežinau, gal taip tik man, tačiau labai logiška, jeigu įpakavimas spalvotas, tai jis turi atitikti lūpų dažų spalva? Logiša? Man atrodo labai. Aš taip apsidžiaugiau gavus tobulo atspalvio pudrinius lūpų dažus, ypač kai spalva švelnus nude, bent jau iš įpakavimo atrodė būtent taip. Bet tai ne nude, visiškai ne nude, tai dusty rose su ryšiu rožinės spalvos pagrindu.
Grįžtame prie pačio lūpų dažo, kaip ir sako gamintojas, tai putėsiu konsistencijos priemonė, kuri idealiai padengia lūpas ir suteikia nubučiuotų lūpų efektą. Wowww, tikrai efektas ir rezultatas ant lūpų gaunasi woww, man labai patiko. Pudra labai natūraliai atrodo, nesausina, tačiau ir susivalgo greitai, per 2-3 valandas. Priemonę galima naudoti kaip lūpų dažą ir kaip skaistalus, tada vizualiai makiažas atrodo tvarkingiau ir skoningiau. Spalvų pasirinkimas didelis, tačiau labai rekomenduoju žiūrėti atspalvius gyvai, arba googlinti internete, nes nusivilti galima greitai.
Priminsiu, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP Powder Puff galima ieškoti www.douglas.lt ir www.eurokos.lt parduotuvėse.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig