2020 m. birželio 15 d., pirmadienis

Oriflame „Amber Elixir“ kvapusis vanduo


Labas rytas, mano brangieji, kartais reikia pertraukos, kokią aš sau ir pasidariau. Žinote, kas labai svarbu rašant blogą arba kuriant Intagram tūrinį? Geros emocijos, nuotaika ir jūsų bendra savijauta. Jeigu nėra noro nieko daryti, geriau ir nedaryti, galimai tiesiog reikia daugiau laiko sau. Pagaliau aš grįžau kupina jėgų ir tobulai geros nuotaikos. Šiandien jūsų dėmesiui Oriflame „Amber Elixir“ kvapusis vanduo.




Atskleiskite savo vidinį jausmingumą. „Amber Elixir Mystery“ – egzotiškas ir paslaptingas viliojimas atskleidžiantis Baltijos jūros, raudonojo gintaro paslaptis. Aromatas dvelkia jausmingumu, gilumu ir paslaptingumu.

Įkvėptas šiltų, švytinčių ir prabangių gintaro natų, šis viliojantis jausmingas aromatas išlieka ant odos kaip alsinantis prisilietimas. 
  • Rytietiškas vanilės ir medienos aromatas su sunkiomis juodųjų serbentų natomis, koketišku heliotropu ir prabangiu santalu. 
  • Elegantiškas klasikinis briaunoto stiklo buteliukas su moderniu auksinio atspalvio dangteliu.





Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu išskirtinius ir nišinius kvepalų variantus, tačiau man labai smagu ir faina išbandyti kažką iš Oriflame. Pasakysiu nuoširdžiai, Oriflame Gordani vieni iš mano mėgstamiausių kvepalų, nuostabus, prabangus gėlių aromatas su manimi nuo pat paauglystės. 
Šį kartą mano rankose Oriflame „Amber Elixir“ kvapusis vanduo, kuris mano galva, idealiai tinka vasaros pabaigai - rudens sezono pradžiai. Kvapas labai šiltas, išsilaiko gerai ir skamba arčiau kūno. Tai geros kokybės kašmyro megztinis, kuris dvelkia prabanga, šildo ne tik kūną, bei ir sielą, tinka bet kur ir bet kada, patinka visiems, plius labai seksualus ir traukiantis. Gamintojas pristato savo aromatą taip: "Aromatas dvelkia jausmingumu, gilumu ir paslaptingumu". Aš manau, kad būtent santalas, ambra, mediena ir muskusas atsakingi už kvapo seksualumą ir paslaptingumą. Negaliu pasakyti, kad aš labai stipriai jaučiu serbentus, labiau saldžią ir šleifinę vanilę, kuri per valandą susijungia prie muskuso ir skamba arčiau kūno.
Apibendrinant kelis žodžius noriu pasakyti apie stilingą buteliuką, man patiko auksinės detalės, sunkus stiklas ir šiltos karamelinės spalvos kvepalų atspalvis. Aš labai noriu 'paragauti' ir kitas „Amber Elixir“ variacijas, kurios sirtos vasarai.

PR sample



SHARE:

1 komentaras


  1. Find the best nightlife partner with Guwahati Escorts girls who make your night romantic and colorful you will be
    refreshed by touching the girls' body lust girls 69 more information visit the website,
    Call girl Services in Guwahati
    Call girl services in Guwahati
    Call girl services in Guwahati
    Call girl services in Guwahati
    Call girl services in Guwahati
    Call girl services in Guwahati

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig