2020 m. birželio 15 d., pirmadienis

Therme masažiniai aliejai


Karantino metu aš supratau labai daug dalykų ir įvertinus kelis svarbius grožio sferos faktorius. Atrodo, tiesiog manikiūras, pedikiūras ir plaukų dažymas, o kaip daug reiškia. Kaip nemalonu žiūrėti į ataugusias plaukų šaknis ir grožėtis netvarkingais nagais, tačiau visada galima pabandyti taisyti padėtį patiems. Ne, jokiais būdais, dažyti plaukus ir naudotis profesionalia kosmetika veido priežiūrai (be specialisto priežiūros) aš tikrai nerekomenduoju, o patiems sutvarkyti nagus, atlikti depiliaciją arba rūpintis savo kūnu, kodėl gi ne? Juolab, prognozuojama antraja epidemijos banga, todėl galimai verta pagalvoti apie viską iš anksto ir patobulinti savo įgūdžius. Jeigu padaryti pačiai manikiūrą, pedikiūrą, atlikti depiliaciją ir sutvarkyti antakius man nėra sunku, kūno priežiūrai aš skirdavau mažiausiai dėmesio, todėl jau dabar pradėjau galvoti apie masažus, profesionalius produktus kurie padeda atsipalaiduoti ir tinkamai rūpintis kūno oda.










Mano nuomonė:

Be jokios paslapties Therme viena iš mėgstamiausių kūno priežiūros priemonių linijų, pasirinkimas milžiniškas, kvapų įvairiausių, priemonių kiekvienam skoniui. Šį kartą aš ieškojau kūno aliejų masažui.
Kokie mano reikalavimai? Patogus įpakavimas, prieinama kainą, kvapų pasirinkimas, linijos variacijos (man labai patinka kai gamintojas siūlo to paties aromato visą kūno priežiūros linija, nereikia galvoti kaip teisingai derinti kvapus), sudėtis be dažyklių ir sintetinių kvapų, tiršta tekstūra, priemonės tinkamos kiekvienos dienos kūno priežiūrai, bei masažui. Matote, mano norai labai aiškūs, tačiau atitinki gana sunku. Jeigu produktas tirai geras, jo kaina kosminė, o mokėti labai brangiai aš nenoriu, aliejai kūnui naudojasi labai greitai, pas mane per mėnesį sunaudojami keli buteliukai. Kūnas po pirčių ir baseinų išsausėja, be aliejų aš fiziškai negaliu, jokie kremai nepadeda, plius jie ilgai susigeria, o man reikia rezultato čia ir dabar, aš nenoriu pusė valandos sėdėti sporto klube ir laukti kada susigers kūno kremas. Plius masažas atpalaiduoja raumenis po treniruočių, pagerina kraujotaką ir stimuliuoja metabolizmą. Vien pliusai, todėl labai rekomenduoju rinktis vietoje kūno kremo aliejus.
Mano nuoširdi rekomendacija - Therme masažiniai aliejai. Mano kolekcijoje du visiškai skirtingi kvapų variantai - Saigon Pink Lotus ir Lomi Lomi. Saigon Pink Lotus labai malonus pudrinis gėlių aromatas, pasak gamintojo, gintaro ir lotuso ekstraktai suteikia kūnui maitinimo ir švelnumo. Lomi Lomi patiks tiems, kas mėgsta neutralius aromatus. Masažo aliejus yra specialiai sukurtas tradiciniam Havajų „Lomilomi“ tipo masažui, kuris siejamas su atpalaidavimu, minčių nuraminimu. Didelis pliusas, šitas aliejus gali būti naudojamas ir labai sausiems plaukams, o taip pat įdegiui paryškinti. Aš jau žinau, kad prieš atostogas nusipirksiu dar vieną buteliuką tokio aliejaus, nes jis tikrai tobulas. Šitoje vietoje man labai sunku pasakyti kuris aliejus man patinka labiau, aš manau, kad jie visi tobuli, tačiau Lotusas tinka kiekvienai dienai, o jeigu jūsų kūno oda labai išsausėjusi ir norisi ypatingo maitinimo efekto, rekomenduoju Lomi Lomi. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Therme kosmetikos priemonių ieškome www.medexy.lt internetinėje parduotuvėje, manau kiekvienas galės pasirinkti tai, kas tikrai patiks atpalaiduos kūną ir sielą.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig