2020 m. rugsėjo 4 d., penktadienis

Olaplex sistema plaukams Nr. 3


Labas rytas, mano bragieji, Olaplex gerbėjų forume pamačiau labai fainą juoką, nusprendžiau pasidalinti su Jumis, "Jeigu nėra nuotaikos ir viskas blogai, užtepk ant plaukų Olaplex, galimai situacija nepasikeis, tačiau plaukai bus gražus". Man atrodo, kad tikrai niekam nėra naujiena, kad Olaplex viena iš populiariausių plaukų priežiūros linija. Procedūros, dažymas saugant plaukus, atstatymas namuose, tai maža dalis ką gali Olaplex. Šiandien jūsų dėmesiui mano atsiliepimas po kelių mėnesių naudojimo apie atkuriamąją priemonę pažeistiems plaukams.



OLAPLEX Nr.3- tai greitas pažeistų plaukų atstatymas namų salygomis.
OLAPLEX- patentuotos technologijos produktas, kurio dėka yra sujungiamos suirusios disulfidinės jungtys pažeisto plauko struktūros viduje.
Šio produkto poveikis matomas jau po pirmos procedūros. Plaukai atrodo sveikesni, žvilgesni.  Tai puiki priemonė ieškantiems kuo pakeisti įprastas ampules ar kaukes plaukams. 
Naudojimas: namuose priemonę rekomenduojama naudoti kartą per savaitę. Jei salone buvo atlikta viena iš procedūrų su Olaplex, rekomenduojama pradėti naudoti Olaplex Nr. 3 ne anksčiau kaip po 2-3 savaičių. Prieš pradedant naudoti priemonę sudrėkinkite plaukus ir nusausinkite juos rankšluosčiu. Tolygiai paskirstykite 15-20 ml priemones ant plaukų, prašukuokite ir laikykite10 minučių. Tada nuskalaukite, išplaukite šampūnu ir kondicionieriumi.
Olaplex Nr.3 100 ml pakuotės užtenka 5-6 procedūroms atlikti. 







Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia iš karto atsakyti į patį svarbiausią klausimą: "Ar yra rezultatas?", - " Taip, jis tirai yra". 
Pasakoju nuo pačios pradžios, man buvo atlikta Olaplex atstatomoji procedūrą, toliau aš naudojau namuose 6 ir 7 Olaplex priemonių numeriukus (atsiliepimą skaitome čia) ir pagaliau mano rankose atsidūrė atstatomoji Olaplex priemonė skirta naudoti namų sąlygomis. Dabar galiu drąsiai teigti, kad būtent Nr. 3 privalo atsidurti jūsų vonioje būtinai. Būtent šita priemonė atstato ir suteikia plaukams švelnumo ir minkštumo. Jeigu plaukai labai pažeisti, galiukus visgi reikia nukirpti (taip padariau aš ir supratau, kad priemonė veikia puikiai kai plaukai ne super pažeisti). Jeigu plaukai jau mirę, jiems gali padėti tik žirklės, ir tai absoliuti tiesa. 
Tai kas gi per stebuklas Olaplex? Aš nepasakosiu apie veikimo principą ir jo išskirtinę formulę, aš apie naudojimą. Gamintojas rašo, kad priemonės buteliuke užtenka 6 kartams. Aš manau, kad viskas priklauso tik nuo jūsų pačių ir jūsų turimų plaukų. Mano iki pečių, bet stori. Aš naudojau priemonę vieną kartą per savaitę ir negailėjau, du mėnesius, likutis - daugiau nei pusė buteliuko. Aš tepu priemonę ant sausų plaukų nakčiai, o iš ryto plaunu plaukus įprastai. Plaukai po naudojimo kaip iš žurnalo nuotraukos, minkšti, blizgūs, švelnus ir vizualiai atrodo sveikiau.
Ar yra kaupiamasis poveikis? Kol naudoji priemonę plaukai atrodo stulbinamai, o kai nenaudoji, atrodo įprastai. Būtent todėl žmonės forume rašo: "jeigu nėra nuotaikos, naudok Olaplex, nors plaukai bus gražūs". Tai absoliuti tiesa, po Olaplex naudojimo plaukai labai gražus, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems. Priminu, kad rinkoje labai daug klastočių, todėl pirkite tik Olaplex Lietuva rekomenduojamose vietose.

PS. O čia galite perskaityti gamintojo informaciją apie tai, kaip dažnai rekomenduojama naudoti Olaplex.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig