2021 m. sausio 10 d., sekmadienis

Pirmoji pažintis su SAAPIO

 


Labas rytas, mano brangieji, kaip jūsų savaitgalis? Ar spėjote pasidžiaugti sniegu Ar buvote lauke ir gerai praleidote laiką? Aš irgi buvau, vaizdas ir jausmas nuostabus, todėl įkvėpta gamtos ir gražių vaizdų sėdau prie blogo rašymo. Šiandien jūsų dėmesiui mano istorija apie pirmąjį pažintį su latviu brendu SAAPIO. Galiu pasakyti iš karto, mane tiesiog pakerėjo nuostabiai gražūs ir stilingi juodos spalvos įpakavimai, natūrali ir "protinga" priemonių sudėtis. Kas tai yra? Sudėtyje nėra šimtų nesuprantamų ingredientų, tik natūralus ir tiksliai naudojami komponentai suteikia norimą rezultatą. Mano rankose kelios priemonės iš anti-age linijos AGELESS ir geriamas jūrinis kolagenas grožiui iš vidaus stiprinti.










Mano nuomonė:

SAAPIO kosmetikos ir maisto papildų gamybai naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai, šio gamintojo produktai niekada ne privers rinktis tarp natūralios sudėties ir aukštos kokybės, tai du viename be jokių kompromisų. Kiekvienoje SAAPIO formulėje naudojama pažangi technologija, visi ingredientai turi teigiamą poveikį  kūno harmonijai, suteikia odai švytėjimo ir rūpinasi jūsų grožiu ir sveikata iš vidaus. SAAPIO padės jums pasirinkti gyvenimo būdą, kuris prailgina gyvybingumą visais lygiais,  o taip pat papildomai rūpinasi  oda, kūnu, protu, bei ir emocijomis.
Kaip aš jau minėjau, mano rankose dvi priemonės iš ANELESS linijos: paakių kremas ir kaukė veidui. Pasak SAAPIO kosmetikos gamintojo, mūsų oda sensta dėl įvairių priežasčių. Dauguma odos senėjimo priežasčių yra visiškai natūralios ir jų negalima pakeisti. Galite pastebėti raukšles, amžiaus pigmentines dėmeles ir odos išsausėjimą. Jūsų oda taip pat tampa plonesnė ir praranda riebalus, todėl ji tampa mažiau putli ir lygi. Kompleksiškas  požiūris į bendrą sveikatingumą ir odos priežiūrą gali padėti sumažinti matomus odos senėjimo požymius ir užkirsti kelią ankstyvam senėjimui.
Pagrindinė šių priemonių veiklioji medžiaga yra Astaksantinas, kuris turi unikalią molekulinę struktūrą, būtent dėl jos jis yra šimtus kartų stipresnis nei bet kuris kitas žinomas antioksidantas. Vertinant gebėjimą apsaugoti ląstelių membranas, astaksantinas yra daugiau nei 65 kartus stipresnis nei Vitaminas C ir 50 kartų stipresnis nei Vitaminas E. Vertinant laisvųjų radikalų naikinimą, astaksantinas stipresnis už Vitaminą C įspūdingus 6000 kartų.
Astaksantinas, dėl savo struktūros, užtikrina unikalią ląstelės membranos apsaugą nuo oksidacinio streso bei apsaugo ląstelės membraną iš abiejų pusių (ir vandens, ir riebalų), priešingai nei dauguma antioksidantų, kurie veikia vidinėje (vitaminas E ir beta karotenas) arba išorinėje (vitaminas C) membranos pusėje.


Astaksantino nauda nuo senėjimo:
✔Tyrimai rodo, kad astaksantinas saugo mitochondriją 1000 kartų efektyviau nei vitaminas E.
✔Sumažina laisvųjų radikalų sukeliamus DNR pažeidimus ir priešlaikinę ląstelių mirtį.
✔Astaxantinas laisvai praeina kraujo smegenų barjerą dėl to turi neuro-apsauginį poveikį bei palengvina akių nuovargį.

Man labai patiko tiek paakių kremo, tiek kreminės veido kaukės poveikis. Priemonės gana riebios, naudojasi taupiai. Kreminė veido kaukė su Astaksantinu gerai maitina veido odą, gerina odos elastingumą ir atstato stangrumą, kovoja su pigmentinėmis dėmėmis, tačiau nėra tokia agresyvi, kaip kitos priemonės. Labai didelis pliusas - nesukelia alerginių procesų ir nedirgina odos. Aš kelis kartus per savaitę užtepu kaukę storu sluoksniu ant veido ir palieku 15-20 minučių. Dažniausiai, kaukė susigeria, o jeigu ne, likučius tiesiog nuvalau vatos disku. Dar vienas pastebėjimas - po kaukės naudojimo padidėjo odos atsparumas vėjui ir šalčiui. Jeigu net nepanaudoji riebesnių priemonių, nėra išsausėjusios odos efekto ir raustančio veido.

Šnekant apie SAAPIO paakių kremą noriu pasakyti, kad jis man pasirodė labai neutralus. Jeigu kaukė patiko be galo ir krašto, apie kremą pasakyti daugiau labai sunku. Taip, riebus ir intensyvus, taip, gerai drėkina ir maitina paakių odą, taip lygina mimikos raukšles. Galimai to pilnai užtenka, kaupiamasis poveikis padarys savo, tačiau aš norėčiau ir tikėjausi daugiau.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad naudojau veido priežiūros priemones su Astaksantinu pirmą kartą, pažintis buvo labai sėkmingą, todėl aš šitoje vietoje tikrai nesustosiu. SAAPIO savo klientams siūlo nemokamus mėginukus, kur galima atrinkti produktus pagal savo norus, odos tipą ir pageidavimus. Aš, kaip jau supratote, mėginukus gavau. Įsimylėjau Urbian veido kaukę ir dieninį kremą, apie juos papasakosiu savo Instagram Stories. Noriu priminti, kad SAPPIO siūlo savo klientams ne tik veido priežiūros priemones, bet ir maisto papildus. Apie jūrinio kolageno naudą žinau jau seniai, vartoju pastoviai, todėl netrukus pasidalinsiu savo mintis. O jums siūlau užsakat SAAPIO priemones iš internetinės parduotuvės nusipirkti ir Astaksantiną (maisto papildą) Jis idealiai tinka ne tik veido odai, bet gerai stiprina regėjimą, mažina nuovargį, turi teigiamą poveikį širdies veiklai ir kraujotakai, gerina riebalų apykaitą ir sustiprina imuninę sistemą.


PR sample














SHARE:

4 komentarai

  1. Like your share, keep doing please.

    www.prosphairshop.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kur galima įsigyti šios kosmetikos?

    AtsakytiPanaikinti
  3. wow great article. Thanks for sharing. Zdigitizing.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Puikus produktai, noreciau sitas priemones integruoti i savo dovana draugei

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig