2013 m. rugsėjo 28 d., šeštadienis

SKIN79 SWEET HONEY SUGAR SCRUB- medaus ir rudo cukraus veido šveitiklis


Mano  veido oda riebi ir su tuo susijusios problemos (spuogai, didelės porų žymės, inkstyrai ir pan.) priverčia mane ieškoti įvairių veido odos priežiūros ir valymo spendimų. Kai mano susidomėjimas Korėjietišką kosmetiką buvo tik pradinėje stadijoje, aš užsakiau  3 skirtingas veido priežiūros priemones iš SKIN79 (sweet Honey Sugar- medaus ir rudo cukraus veido šveitiklį, Lemon mask- citrininę veido kaukę, Crystal Peeling Gel- veido pilingą su kristalo ir daimanto dalelėmis). Šiandien plačiau apie medaus rudo cukraus veido šveitiklį:



Gamintojo aprašymas:
Medaus ir rudo cukraus veido šveitiklis giliai valo veido odą, pašalina visus nešvarumus ir negyvąsias ląstelias, padeda kontoliuoti riebalų išsiskyrimą.



Pagrindiniai šveitiklio ingridientai:

Medus- drėkina veido odą, prisotina ją vitaminais ir mineralais.
Rudasis cukrus-giliai valo ir tonizuoja veido odą, mažina poras, gerina veido kraujo cirkuliaciją.
Kakavos ekstraktas- noramlizuoja riebalų išsiskyrimą.
Taukmedžio sviestas, makadamijos riešutų aliejus - maitina, drėkina ir apsaugo odą.

Naudojimas:
Nuplaukite veidą šiltu vandeniu  arba prieš šveitimo procedūrą rekomenduojama veidą palaikyti garuose, kad atsivertų odos poros. Švelniais, masažuojamais judesiais paskirstykite šveitiklį, ypatingą dėmesį skirti T veido zonai, vengti zonos aplink akis ir lūpas. Laikyti 3-5 min., Nuplauti šiltu vandeniu. Procedūra gali būti atliekama 2-3 kartus per savaitę.

Sudėtis:

Konsistencija:


100 ml.
Kaina: 12$ - 15$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Man šita kaukė labai patinka, visų pirmą už nuostabų kvapą. Kaukės kvapas labai malonus -saldus, virto kondensuoto pieno ir deginto cukraus, medaus visai nesijaučia. (kaip gaila kad kvapo per aprašymą negalima perduoti).. ;-) Šviečiamosios kaukės savybės irgi labai geros, puikiai nuvalo visus nešvarumus, šerpetojimus ir negyvąsias ląsteles. Įpakavimas labai patogus, dangletį nuo kaukės saugo permatoma membraną, yra ir mentelė kaukei dozuoti. Tai pirmas Korėjietiškas produktas kuris turi ant savo dėžutės aprašymą ir sudėtį anglų kalba.
Tiks riebiojo veido turėtojoms, nes sausą veidą gali dirginti didelės šveičiamosios dalelės.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig