2013 m. spalio 24 d., ketvirtadienis

Chanel Rouge Allure Comedia 74

Šiandien skubu jums pristatyti Chanel Rouge Allure lūpų dažus Comedia... ir lūpdažio spalva ir pavadinimas žaismingi, tačiau pats lūždažis turi savo charakterį.


Gamintojo aprašymas:



Rouge Allure lūpdažis gali suteikti nepakartojamą stilių tavo lūpoms ir išreikšti tavo individualumą.
Unikalus stilingas juodas įpakavimas ir įspūdingai ryškūs Chanel Rouge Allute atspalviai suteiks tavo lūpoms nepakartojamo žavesio.

Svoris: 3,5 gr.
Kaina 129 lt

Pagrindinė spalvų paletė turi pakankamai didelį spalvos pasirinkimą, tačiau vakar pažiūrėjau oficialiam Chanel saite, spalvos labai ryškios, dauguma raudoni. Bet kiekvieną sezoną Chanel išleidžia limited edition Rouge Allure spalvas, todėl kiekviena galės pasirinkti lūpų dažus pagal skonį ir spalvą.

Mano nuomonė:

Galiu pasakyti atvirai, aš turėjau Chanel Rouge Allure lūpdažius originaliame įpakavime (ne testerį, kaip dabar) 2 spalvų: Exotic -ryškiai koralinė ir Insouciante - šalta, ruda nude spalva. Jos man tragiškai džiovindavo lūpas. Taip, sutinku, mano lūpos sausos ir bijo šalčių . Tačiau taip, kaip man paryškindavo šerpetojimus Chanel Rouge Allure, neparyškindavo nei vienas lūpdažis. Istorija su tais lūpų dažais pasibaigė greitai, teko padovanoti draugėms. Dabar turiu testerinį įpakavimą, ir kaip nekeista, lūpų jis nedžiovina. Lūpos sudrėkintos, gražiai atrodo ir šerpetojimų nematyti. Man labai patinka Chanel Rouge Allure įpakavimas, tačiau aš galiu apsieiti ir be jo, vardan gražių lūpų. Nežinau kodėl taip yra, gal gamina skirtingos gamyklos, gal marketinginis triukas (pabandyk parduotuvėje gerą daiktą, o pilna pakuotė bus jau kitos kokybės), o gal viskas priklauso nuo lūpų dažų spalvos ir įdėto pigmento? Kokia jūsų patirtis su Chanel Rouge Allure lūpų dažais?

Na ir tradiciškai, kad įvertintumėte, įkeliu nuotraukas:

spalvos pavadinimas


lūpos:




Apibendrinant noriu pasakyti, kad lūpų dažais, jų kokybe ir spalva aš pilnai patenkinta. Šiandien išbandžiau dar vieną testerinį Chanel Rouge Allure variantą, tik raudonos spalvos, jis truputi sausesnės konsistencijos, tačiau lūpų man neišdžiovino. Bet apie tai sekantį kartą.
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig