2013 m. spalio 23 d., trečiadienis

Optimizmo šaltinis su Montale kvepalais Mango Manga


Montale Mango Mongo kvepalai atsirado mano kvepalyne vieni iš pirmųjų. Tai fantastikas mangų kokteilis, gaivus, žaismingas ir šiltas. Tai ne rimtos merginos kvepalai, tai kvepalai kai norėsi pabūti maža mergaite ir prisiminti vaikystę.


Gamintojo aprašymas:

Moteris turi būti paslaptinga ir nenuspėjama, todėl todėl 2007 metais prancūzų parfumerijos meistras ir guru Pierre Montale padovanojo gražioms moretiškos litiem atstovėms kvepalus su žaismingu pavadinimu Montale Mango Manga. Šitas kvapas  įkūnija vyrišką svajones apie gražią nepažįstamąją. Ryški vaisių bazė, dominuoja braškių , aviečių , gervuogių natos, jausmingumo kvapui pridėta sultingo mango vaisiaus aitrumas. Neįmanoma nuspėti, kaip tai egzotiškas ir sudėtingas vaisių kokteilis elgsis ant jūsų kūno. Tai pagrindinis šio kvapo ginklas ir žavesys. Vieniems jis priduoda pavasario šviežiumo, kitiems saldžios mango aistros, o dar kiktas paverčia temperamentingais ir aistringais nuotykių ieškotojais. Beliko tik pabandyti Montale Mango Mango kvapą ant savo kūno.

Montale Mango Manga kvepalų natos:

Viršutinės: Apelsinas, mangas

Vidurinės: jazminų žiedai, kvapniosios kanangės (ylang-ylang), nerolis

Pagrindinės: vetiveris, agarmedis, kedras, ąžuolo samanos

Mano nuomonė:

Tai mano vaikystės kvapas, prisimenu saulėtą dieną ir sultingų vaisių lekstę. Savaime suprantama, tais laikais mangas dar buvo deficitu, tačiau buvo persikai, avietės ir braškės. Montale Mango Mango kvapą galima apibūdinti kaip vaisių kompotą.


Girdėjau labai daug atsiliepimų, kad jaučiasi cheminis Mango kvapas. Aš parašysiu savo nuomonę: jaučiu tik mango vasių kvapa su aviečių ir jazminų poskononiu. Kvapas šiltas, žaismingas, jaunatviškas ir optimistiškas. Ant mano odos beveik nesikeičia visą dieną. Tik po 2 valandų išryškėja labai lengvas ir ne stiprus aragmedžio kvapas, tai priduoda mango kvapui aistros.
Montale Mango Manga kvepalai tinka jaunom merginos. Kaip aš sakau, kvapą galima dėveti prie lengvos suknelės ir prie džinsų. Labiau tinka pavasario-vasaros sezonui.
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig