2013 m. spalio 23 d., trečiadienis

Karštos naujienos... YSL pavasario 2014 kolekcijos pirmos nuotraukos


Šį pavasarį bus daug švelnių pastelinių ir neryškių atspalvių, sako mums YSL. Tad iš anksto ruošiamės pavasariui...


Pirmos YSL Pavasario makiažo kolekcijos jau pasekė internetą, todėl jais aš noriu pasidalinti su Jumis.

 Pirma vieta nuotraukoje, kur krito mano žvilgsnis, tai YSL skaistalai/highlighteris rožiniai auksinės spalvos su perlamutriniu blizgesiu. Iš karto įrašau į norų sąrašą. 

Šešėlių spalvos ne mano skonio, tokio ryškiai rožinio atspalvio aš visai neįsivaizduoju ant savo akių.

Lūpų blizgesiai, aš taip manau iš nuotraukos, labai gražių pavasariškų atspalvių, tačiau manau panašių atspalvių galima surasti ir pagrindinėje kolekcijoje.



Na ir galiausiai, YSL nagų lakai: Violetinės ir bordo spalvos. Tikrai nenustebino ir nupirkti noras neatsirado.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad man labai patinka nesuplaukius Kalėdų apžiūrinėti pavasario kolekcijas. Tai apsaugo nuo nereikalingų pirkinių iš Kalėdinių kolekcijų, aš visada sakau sau, šį kartą sutaupysim, o iš Pavasario kolekcijos būtinai nupirksime. Tačiau iš YSL kolekcijos norėčiau tik skaistalų su auksinių blizgesių. Visi kiti pristatyti produktai nesudomino, tad laukiame kitų kosmetikos gigantų pavasario šedevrų.

PS. labiausiai iš YSL kolekcijos, jeigu jau sakyti atvirai, patiko modelio gipiurinė suknelė kolekcijos Promo nuotraukoje. ;-)

O kas patiko Jums?
SHARE:

2 komentarai

  1. O man tai tie lūpdažiai atrodo visai nieko, juolab kad man jų kokybė patinka. Ir šešėliai pusė bieso, nežinau, ar pirksiu, bet ta ružava šešėliuose grįžta. Žiūrėk, jau ir Guerlaino Kalėdinėj ružavos yra, o YSL į pavasarį ir visai pasiuto... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na YSL labiau jau fuksijos spalvos, nielabai įsivazduoju kaip tokia dažyti akis... bet gal tai praktikos reikalas.. Žinau kad pirksiu skaistalus... man tokie variantai patinka, rožiniai su auksiniu shimeriu..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig