2013 m. spalio 24 d., ketvirtadienis

Vonios ritualas su Organic Shop druska voniai Organic Sandalwood


Aš, kai medienos kvapų mylėtoja, negalėjau praeiti pro šalį, kvapas mane pakerėjo. Stiprus ir šiltas saltalo kvapas vienas iš mano mėgstamiausių žieminių kvapų. Santalo kvapo mėgstu ir turiu žvakes, muilus, kvepalus o dabar ir vonios druską.





Gamintojo aprašymas:


Organic Shop druska voniai su organiniu santalo ekstraktu ir jūros druska prisotina odą maitinančiomis medžiagomis. Oda tampa švelni, lygi, pamaitinta, sudrėkinta.
Naudojimas: Ištirpinti vonioje 4 šaukštus druskos, 36-38 laipsnių temperatūroje. Procedūros trukmė 10-15 min.
Sudėtis:

Konsistencija:


Sudėtyje nėra parabenų, SLS, silikonų.
Pagaminta Rusijoje.
Kiekis - 250 ml.
Kaina: 10.99 lt su nuolaida 3.99 lt

Mano nuomonė:
Kaip aš jums jau rašiau, vonia, tai vieta kur aš galiu pabūti viena ir atsipalaiduoti. Todėl vonios priemonėms skiriu labai daug dėmesio. Savaime suprantama, kad labiausiai man patinka vonios pūtos, tačiau druskos, vonios burbulai ir cukrus irgi mano mėgstamiausių produktų sąraše.
Aš ne labai supratau, kur skirtumas tarp Organic Shop vonios druskų ir cukrų. Taip, viename sudėtyje cukrus, kitame druska, tačiau esminio skirtumo nepastebėta. 
Vonios druska su santalo ekstraktu man patiko, kvapas labai malonus,  druska truputi nudažo vandens spalvą, tačiau produkto sąnaudos labai didelės, kad pajausti santalo kvapą man reikėjo įberti į vonią beveik pusę druskos įpakavimo. Aš sakyčiau per brangu už pilną kainą, bet su nuolaida visai pakenčiama. Rekomenduoju medienos ir santalo kvapų mylėtojams.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig