2014 m. balandžio 24 d., ketvirtadienis

Kūno kremas maitinantis „LĖTA“ visų tipų odai


Kaip ir žadėjau... noriu papasakoti apie stebuklingą universalų kūno kremą Ambroozija "Lėta"...  Mano kūno oda žiemos metų tampa labai sausa, lūpos ir nagų odelių oda sausa visada... todėl pastoviai ieškau drėkinamųjų kremų, aliejų ir pan. kad gelbėti situaciją.  Kaip jau žinote, paskutinių metų veido priežiūrai renkuosi Ambroozijos produktus, todėl buvo nuspręsta išbandyti Amboozijos ir kūno priežiūros liniją... Šiandien apie ją pašnekėsime plačiau...




Gamintojo aprašymas:




LĖTA - Senovės Lietuvių mitologijoje - Laisvės Deivė
Paskirtis: Purus, kreminės konsistencijos kūno kremas puikiai pamaitins ir padrėkins jūsų odą. Kakavos sviestas nuglotnins ją iki šilko švelnumo, o sviestmedis pamaitins ir nuramins. Puikiai subalansuotas aliejų mišinys pabalins pigmentines dėmes ir strijų paliktus randus, suteiks elastingumo, suminkštins ir netrikdys odos ląstelių atsinaujinimo. Ypač tinka po depiliacijos, jautriai ir sausai kūno odai, strijų bei celiulito profilaktikai.

Naudojimo ritualas: Tepkite šlapią kūno odą po vonios ar dušo arba specialiai sudrėkinkite hidrolatu.

SUDĖTIS: Nerafinuotas sviestmedis, levandų hidrolatas, nerafinuoti šalto spaudimo makadamijų, migdolų, kviečių gemalų aliejai, kakavos sviestas, apelsinų, greipfrutų, citrinų eteriniai aliejai.
Galioja 4 mėnesius nuo pagaminimo
Tūris 50 ml,
Kaina 39 Lt
Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Konsisitencija:





Naudojimas ir rezultatai:
nagų odelėms:


lūpoms:





Mano nuomonė:
Ambroozijos gaminami veido priežiūros priemonės man labai patinka, perku juos pastoviai... ir matau rezultatus... veidas tampa gražesnis, raukšlės nuo prabangios linijos "Saulė" tampa vis mažiau pastebimos... todėl buvo labai įdomu išbandyti ir kūno produktus. 
Kūno kremas maitinantis „LĖTA“  turi fantastiška cirtusų kvapą, konsisitencija puri, labai lengva ir kreminė (specialiai padariau daugiau nuotraukų). Nuo kūno temperatūros kremas virsta aliejumi. Aš parodžiau savo kremo „LĖTA“  naudojimo būdus. Man aktualiausiai yra nagai, tepu kremu nagų odeles kiekvieną vakarą. Lūpas tepu rytais, kol darau makiažą kremas susigeria ir lūpos tampa minkštos ir pamaitintos, galima tepti net labai sausus Chanel Rouge Allure Matte lūpų dažus...
Taip pat naudoju kremą po kojų ir bikinį zonos depiliacijos, nes kremas puikiai maitina ir ramina odą.
Rekomenduoju šį kremą, nes tai vienas iš geriausių Ambroozijos gaminamų produktų...

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig