2014 m. birželio 26 d., ketvirtadienis

FreshKon Color Fusion spalvoti lęšiai. Spalva cool green... www.manolesiai.lt




Šiandien mano dar vienas straipsnis apie spalvotus lęšius. Mano akių spalva tamsiai ruda, todėl kai noriu permainų, perku spalvotus akių lęšius. Darau tai internetu, nes taip greičiau, paprasčiau ir pigiau. Noriu pasidalinti savo nuomone ne tik apie lęšius, bet ir apie http://www.manolesiai.lt/ internetinę parduotuvę...



Gamintojo aprašymas



FreshKon Color Fusion - mėnesiniai kontaktiniai lęšiai pakeičiantys natūralią akių spalvą. FreshKon lęšius galima rinktis iš dviejų spalvų: mėlynos ir žalios. Suteikite savo akis naują spalvą drauge su FreshKon Alluring Eyes. FreshKon lęšius rekomenduojama keisti kas mėnesį. Lęšiai galimi su ir be dioptrijų. Kuomet regėjimo korekcija nėra reikalinga lęšių stiprumas turėtų būti 0.00.

Manolęšiai.lt garantuoja, kad FreshKon kontaktiniai lęšiai bus lygiai tokie, kokius nurodė Jūsų akių gydytojas ir kokius iki šiol pirkote optikoje. FreshKon lęšius mūsų parduotuvei tiekia šių lęšių atstovas Lietuvoje UAB Kavita.

Manolęšiai.lt įspėjimas! Spalvoti kontaktiniai lęšiai ne visuomet suteikia dėvėjimo komfortą analogišką įprastiems regėjimą koreguojantiems lęšiams. Negalime prisiimti atsakomybės, kad spalvoti lęšiai tiks kiekvienam pirkėjui, lęšiukas neslankios akyje ir lęšio rainelė netrukdys regėjimui. Savijauta dėvint lęšius priklauso nuo lęšio prisitaikymo akyje ir kiekvienu atveju yra individuali.
  • Bazinė kreivė: 8.6.
  • Diametras: 14.2 mm.
  • Vandens kiekis: 55 %.
  • Pagaminimo medžiaga: metafilcon A.
  • Medžiagos tipas: hidrogelis.
  • Kartoninėje pakuotėje: 2 kontaktiniai lęšiai. Užsakius mažesnį kiekį, lęšius pristatysime be kartoninio įpakavimo.
  • Nešiojimo režimas: 1 mėnuo. Nakties metu lęšius būtina išsiimti.

Galimos spalvos:



Kaina: 44,50 lt

Mano užsakymas iš www.manolešiai.lt


Mokėjimo būdas: Mokėjimas parduotuvėje.
Pristatymo būdas: Atsiimti parduotuvėje Vilniuje . Užsakymą paruošime ir apie planuojamą pristatymo/atsiėmimo datą informuosime el. paštu per 2-4 darbo valandas. Primename, kad užsakymai ruošiami tik darbo dienomis. 

PastabosPrekės pavadinimasVnt. kainaKiekisViso
FreshKon Color Fusion - Spalva : Žalia (Cool Green), Stiprumas : 0.0023,50 Lt123,50 Lt
FreshKon Color Fusion - Spalva : Žalia (Cool Green), Stiprumas : 0.0023,50 Lt123,50 Lt
Renu MPS 120 ml15,50 Lt115,50 Lt
 Nuolaida0,00 Lt
 Pristatymas (+2 Lt jei mokama grynaisiais kurjeriui)0,00 Lt
 Mokama suma62,50 Lt

Atsiėmimo vieta:
Jogailos g. 4, Centro pasažas, 1 a.





  
Įpakavimas:











Rezultatas:









Mano nuomonė:

Tai vieninteliai žalios spalvos lęšiai, kurie gali pakeisti mano tamsių akių spalvą, atrodo labai natūraliai, nešioti patogu, juolab aš jų nenešioji kiekvieną dieną. Perku juos jau ne be pirmą kartą, todėl galiu drąsiai rekomenduoti norint pakeisti tamsių akių spalvą.

Noriu pasakyti "Ačiū" www.manolesiai.lt komandai už gerą ir malonų aptarnavimą. Rinkausi iš daugybės internetinių parduotuvių, bet ten kaina mažiausią iš visų, taip pat prekes galima atsiimti patiems ir taip sutaupyti pinigų. Žinau, kad jie vykdo akciją "Facebook draugams pristatymas nemokamas", tačiau aš norėjau pažiūrėti į klientų aptarnavimą iš arčiau. Vienas iš pliusų, kad už prekes galima atsiskaityti tiek internetu, tiek vietoje, atsiimant prekes. Papildomai aš gavau labai skanią dovaną... šokoladą.. 
Visada malonu, kai aptarnavimas kelia šypseną..

Po lęšių atsiėmimo gavau dar tokį laišką:

Ačiū, kad aplankėte mus ir prekes atsiėmėte Manolesiai.lt atstovybėje. Mums bus dar maloniau, jei išeisite nešini prekėmis, žiniomis ir gera nuotaika. 

Jei Manolesiai.lt kolektyvo nariai padovanojo šypseną, pasidalinkite geru atsiliepimu. Pagyrimai skatina stengtis dar labiau :). Jei mūsų darbe pritrūkote geros nuotaikos, taip pat parašykite, tai paskatins pasitempti ateityje.

Iki kito pasimatymo,
Manolesiai.lt


Rekomenduoju!!!!

SHARE:

1 komentaras

  1. Tokia paslauga kaip lęšiai internetu - labai patogu. :) Malonus ir greitas pristatymas - ko daugiau reikia? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig