2014 m. birželio 26 d., ketvirtadienis

VEIDO PRAUSIKLIS-KAUKĖ „SAULĖ“ brandžiai odai






Šiandien noriu pristatyti Jums Ambroozija prabangios linijos "Saulė" antrąją valymo etapą. Apie veido valymo ypatumus aš jau pasakojau čia, o apie pirmąjį veido valymo etapą su Ambroozija "Saulė" valomąjį pienelį čia. Atėjo eilė papasakoti apie unikalių veido prausiklį, kurį galima naudoti ir kaip veido kaukę... apie tai pakalbėsime plačiau...




Gamintojo aprašymas:


Paskirtis: Nuostabiai švelnus ir prabangus trijų aukščiausios kokybės molių veido prausiklis, molių derinys šalins nešvarumus iš giliai, prisotins jūsų odą mineralinėmis druskomis bei kitais mikroelementais, padeda kovoti su rožine, odos šerpetojimais, atsatato elastingumą, stangrumą, odos švelnumą bei skaistumą.
Naudojimo ritualas: Nedidelį kiekį prausiklio tolygiai paskirstyti ant drėgno veido ir lengvai pamasažuoti ir nuplauti vandeniu, naudojant kaip kaukę, galima palikti uždžiūti arba masažuoti drėgną ant veido 5 min. Netinka akių makiažui valyti.
Sudėtis: raudonasis molis, kaolino molis, gasulo molis, argano aliejus
Įpakavimas: 
labai gražus ir stilingas tamsaus stiklo įpakavimas


Konsistencija:



Kaina: 45 lt

Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Mano nuomonė:
Aš buvau griežtos nuomonės, kad molio prausikliai džiovina veido odą. Taip, aš naudoju molio kaukes, tačiau įlašinu Jojoba arba Marakujos aliejus, bet valyti veidą kiekvieną dieną molio pagrindu pagamintu valikliu... tikrai ne... tokios nuomonės buvau, kol nepabandžiau Ambroozijos produktų... Pradėjau nuo garsiojo valiklio "JUNDA", galiu pasakyti labai patiko, tačiau kai jis pasibaigė nusprendžiau išbandyti "Saulė" linijos valiklį, nes ten sudėtis žymiai geresnė. Mano veidas vasaros metų linkęs riebaluotis, todėl dabar suprantu, kad molio valikliai mano veido priežiūroje būtini. Veido prausiklis "Saulė" labai gerai valo ir tonizuoja mano veido odą, apie spuogelius aš jau visiškai užmiršau, veidas tapo lygesnis,  minkštesnis ir sveikiau atrodo, po aknės žymės tampa mažiau matomos. Valiklis nedžiovina veido odos, po jo naudoju  Damaskinių rožių hidrolatą, kartais apsieinu net be kremo veidui. 
Noriu pasakyti, kad prausiklį "Saulė" galima naudoti kaip veido kaukę. Aš užtepu prausiklį ant veido masažiniais judesiais, ir palieku 5 minutėms, jeigu pradeda džiūti, užpurškiu ant viršaus Ramunėlių arba Damaskinių rožių hidrolatą. Taip puikiai valomos veido poros, veidas būna gaivesnis ir riebalų išsiskyrimas sumažėja. Noriu paminėti, kad po tokios kaukės veido oda pamaitinta ir nesausa, kai dažnai būna po molio kaukių, o tai man yra svarbiausia.
Rekomenduoju išbandyti.





SHARE:

2 komentarai

  1. Verta dėmesio.Reikės pabandyti tą Saulės liniją.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip... ;-) Rekomenduoju užsirašyti į Ambroozijos apmokymus, ten galėsite pabandyti ir pasirinkti būtent tuos produktus, kurių reikia.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig