2014 m. birželio 27 d., penktadienis

Šį mėnesį pabaigiau...


Pasibaigė dar vienas mėnuo, ir aš skubu parodyti ir aptarti pasibaigusius produktus. Pradedame...

Pradedame nuo mėginukų, jų šį mėnesį daug..

Kremas nuo pirmųjų raukšlių jautriai odai Coup d'Eclat - aš jau apie šitą kremą rašiau savo bloge (čia)
Nuomonė nepasikeitė, geras kremas, konsisitencija švelni ir įsigeria į odą labai greitai, porų nekemša, alergijos nesukelia. Stangrinamasis efektas jaučiasi.

Gorgeous cow Blissful dušo gelis- nepatiko, kvapas labai stiprus ir man nemalonus. Plačiau apie šios linijos produktus čia:

Skinfood Cabbage Emulsion - švelnios konsisitencijos, malonaus kvapo (kopūstais nekvepia) veido emulsija. Turėjau tik vieną mėginuką, tačiau tam kad rašyti atsiliepimą, reikia panaudoti ilgiau.

Etude House Soft Clay pack -veido kaukė skirta giliam veido ir porų valymui. Nepatiko, per sausa konsistencija, greitai išdžiūvo ant veido ir pradėjo traukti odą.

Skinfood Rice Mask Wash Off - drėkinamoji ryžių kaukė. Labai patinka, švelnus veido šveitiklis, kuris dar ir drėkina veidą. Rekomenduoju net jautriai odai. Plačiau čia

Etude House sweet recipe makiažo bazė (rožinės spalvos). Nepatiko. Labai balina veidą, su mano kreminėm pudrom ir BB kremais nesusidraugavo. veidas gavosi labai jau rožinis... atrodė juokingai.


Skinfood black egg pore gel base- Mano mėgstamiausia makiažo bazė, nebalina veido, nekemša porų, sulygina veido reljefą. Tik dabar supratau, kai palyginau su panašiais produktais, šitas geriausias.




Šis mėnuo buvo labai darbingas, o po sunkaus darbo reikia atsipalaiduoti... Mano atsipalaidavimo ritualas vonia su putomis ir aliejais, veido ir plaukų kaukės, žvakės ir vynas.. ;-)

Puredem veido kaukė su papaja  ir Purederm veido kaukė su Kokosų ekstraktu- kaukės įpakavimo užtenka tik vienam kartui, nes jie greitai išdžiuna. Labai didelio poveikio veidui nepastebėjau, o kaina pakankamai aukšta.

Dr. Bronners Baby Mild soap- nepatiko kvapas, taip kvepia ligonine... fui...

Clarins Teint Multi Regeneration - ėmiau su savimi į kelionę, kad nevežti didelio pudros įpakavimo. Labai patiko konsistencija, spalva ir rezultatas ant veido. Turiu dar porą mėginukų, būtinai aprašysiu savo bloge.

Etude Hause Seeping pack (moist up)- patiko. Gerai drėkina veido odą, veidas švelnus ir gaivus, bet neriebaluotas, kaip dažnai būna nuo drėkinamųjų kaukių.




John Frieda Sheer blonde plaukų šampūnas- pagaliau pasibaigė. Negaliu pasakyti kad labai jau blogas, tačiau ir ne iš geriausių. Gerai plauna, tačiau truputi džiovina mano plaukus, Jeigu plaukai pažeisti arba laikyti ilgiau, plaukai įgauna nepakartojamą violetinį atspalvį. Daugiau nepirksiu. Mačiau Martynoje (parduotuvė) savo mėgstamiausią violetinį šampūną... Nusipirksiu ir pasidalinsiu nuomone.
Plačiau čia:

Planeta Organica valantis šampūnas (Moroccan Sampoo) - labai geras šampūnas jeigu plaukai riebūs, arba reikia nuplauki aliejinių kaukių likučius. Visais kitais atvėjais gali sausinti plaukus. Plačiau čia:

Organic Shop dušo gelis Organic Macadamia ir Avocado.. Kreminės konsisitencijos, žalios spalvos ir nuostabaus pistacijų kvapo dušo gelis (nežinau, ar macadamia riešutai turi tokį kvapą, tačiau dušo gelis kvepia labai maloniai). 

Natura Siberica atstatomasis kūno kremas šveitiklis - labai patiko, gerai poliruoja kūno odą, švelniai valo, šveitiklio dalelės labai mažos. Pirkau net du įpakavimus, nes labai patiko. Plačiau čia:



Planeta Organica Dead Sea modeliuojantis kūno gelis - vienas iš geriausių celiulito produktų. Nusipirkau antrą. Plačiau čia:

Korėjietiškos dantų pastos, nepakeičiamos dantų priežiūros priemonės. Plačiau čia:


Banka Agafji šampūnas skatinantys plaukų augimą - mano mėgstamiausias šios serijos produktas. Švelniai plauna mano plaukus, jų nedžiovina. Plaukai tiesūs ir gražiai blizga. Perku pastoviai. Plačiau čia:

Banka Agafji degutinė valanti kaukė veidui- labai gera veido kaukė. Tinka riebiai-mišriai veido odai. Plačiau čia:

Planeta Organica Indonasian Spa bath foam- vonios putos. Pastoviai perku vonios putas iš šitos serijos. Labiausiai patinka Swedish Spa, nes ten kvapas tiesiog nuostabus. Šitos irgi geros, tačiau neypatingos.




L'oreal PRODIGY spalva 9.10... Golden White plaukų dažai - geras rezultatas, tačiau atspalvis labai greitai nusiplovė. (per dvi savaites). Plačiau čia:

Clinique the day off -lip and eyes remover - gerai ir švelniai nuvalo vandeniui atsparų makiažą, bet norisi išbandyti kažką naujo.


Byly Depil vaško juostelės - nepatiko, nes blogai pašalina plaukus, reikia panaudoti kelias juosteles, o tai dirgina mano veido odą. Daugiau nepirksiu.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig