2014 m. rugpjūčio 28 d., ketvirtadienis

Michael Kors Sexy Rio de Janeiro Collection

Šnekant apie naujas rudens kolekcijas, negaliu nepaminėti ir Michael Kors naujos Sexy Rio de Janeiro kolekcijos... Man labai patinka Michael Kors rankinės, laikrodžiai ir aksesuarai... (tikriausiai tai Jus jau pastebėjote iš mano paskutinių pirkinių), bet kosmetikos aš dar nebandžiau... Aš tikiuosi, greitu metu išbandyti tai, kas man patinka, o kol kas žiūrime naujos kolekcijos nuotraukas.




Michael Kors Collection Sexy Rio de Janeiro Lip Luster – New & Limited Edition – $24.00 

Naujos formulės auksiniai-bronzinės spalvos lūpų blizgesys suteiks jūsų lūpoms nepakartojamo žvilgesio ir paryškins veido įdegį.



Michael Kors Collection Sexy Rio de Janeiro EDP – New & Limited Edition – $98.00 for 3.4 oz

Gėlių Michael Kors naujas kvapas idealiai perduoda Rio de Janiero naktinio miesto grožį, tinka kvepintis į miestą, į vakarėlius su draugais. 


Michael Kors Collection Sexy Rio de Janeiro EDP – New & Limited Edition - nagų lakas


Mano nuomonė:

Aš baltai pavydžiu tiems, kurie gyvena ten, kur rudens įdegį galima paryškinti lūpų blizgesiu. ;-) Aš puikiai suprantu, kad Micharl Kors žinomas JAV dizaineris, kuria savo kolekcijas skirtas LA ir NY, todėl ir spalvos tokios, man asmeniškai, visai ne rudeninės. Paskutinę savaitę, kai lauke lyja kiekvieną dieną, man net ranka nekyla nulakuoti nagus auksinės arba melsvos spalvos nagų lakais. Pasirinkimas dažniausiai būna arba raudona spalva arba juoda. Sutinku, kartais JAV kosmetikos mada ir stiliai mums nesuprantami, tačiau Marc Jacobs kosmetikos kolekcijos visada man patinka ir priimtinos.

Informacija ir nuotraukos:

http://chicprofile.com/2014/08/michael-kors-sexy-rio-de-janeiro-collection.html

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig