2014 m. rugsėjo 3 d., trečiadienis

Paryžiaus romantinė nuotaika su Avon Parisian Chic kvepalais



Kvepalai- sielos drabužis.. tai laimės ir džiaugsmo aromatai, pasisiekimo ir nusivylimo... tačiau be jų neįmanoma, prieš išeinant iš namų ranka pati pasiima buteliuką su kvepalais. Apie savo meilę kvepalams aš nepasakosiu (manau tai ir taip visi puikiai žino), šiandien noriu pristatyti Jums Avon Parisian Chic kvepalus... Avon atstovai mielai pasiūlė susipažinti su naujienomis ir pristatyti juos savo blogo skaitytojams... Pagaliau kvepalai išbandyti, ir aš galiu pasidalinti savo nuomone su Jumis, mano mielieji skaitytojai...






Gamintojo aprašymas:



Pasijuskite vylinga elegancija dvelkiantį naująjį aromatą - subtilią ir stilingą juodųjų aviečių, naktinio jazmino žiedų ir švelnios santalo medienos kompoziciją....

Elegantiškas ir jausmingas Paryžiaus šarmu alsuojantis AVON Parisian Chic pirmiausia atsiskleidžia šviesiomis ir ryškiomis itališko mandarino, sultingo granato ir saldžios avietės natomis. Itin moteriška bei romantiška aromato širdis dvelkia jazminais, rožėmis ir gardenijomis. Kvapų puokštę užbaigia slyvų, sandalo, belambros medienos, šiltos ambros ir jausmingojo muskuso aromatai.


Įpakavimas:





Talpa: 50 ml.

Kaina: 54,99 lt

www.avon.lt

Pagrindinės Avon Parisian Chic natos:

Viršutinės natos: itališkas mandarinas, granatai, saldžios juodosios avietės
Vidurinės natos: Jazminai, rožės
Bazinės natos: santalas, ambra, muskusas






Mano nuomonė:

Avon kvepalus prisimenu nuo vaikystės... Mano mėgstamiausiais buvo Avon Little Black dress, jie mane lydėjo ilgus du metus... Kvapas nuostabus, ilgai išliekantis ir sukeliantis labai daug prisiminimų, būtent todėl aš sutikau išbandyti naujovę...

Avon Parisian chic kvepalų buteliukas labai gražus, stiklinis, šviesiai violetinės spalvos... Kvepalų tema: Paryžius.... Išduosiu Jums paslaptį.. Paryžiuje niekada nebuvau, bet man atrodo būtent taip kvepia vakaras Paryžiuje, kai saulė jau nusileido, atėjo laikas vakarinėms suknelėms, gražiems papuošalams, aukštakulniams ir ypatingiems kvepalams.

Pirmas įspūdis: kvepalų kvapas pakankamai saldus, tinka šaltam rudens sezonui, nes vasarai būtų per stiprus. 
Pasikvepinus jaučiamas mandarinas, ambra ir saldžios avietės, po kiek laiko medienos natos - santalmiedis. Kvepalai laikosi apie 4 valandas. Kvapas labai arti kūno, galima sakyti labai intymus, nes šaukiantis. Man, saldžių kvepalų mėgėjai, kvapas labai patiko. Manau juos galima priskirti vaisinių kvepalų grupei, nors  kataloge ir parašyta šipro-vaisių kategotija. Vaisines natas jaučių žymiai stipriau, nei visas kitas. 

Rekomenduoju išbandyti... ;-)








SHARE:

6 komentarai

  1. Visad norėjau paklaust Jūsų nuomonės apie Avon prekes, va ir sulaukiau :)
    Kas dėl šitų kvepalų, tai man asmeniškai saldūs jie, ne mano skonio. Man geriau Avon Love..
    O kokius Avon produktus dar esate išbandžius? Gal aprašysite kada?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš esu saldžių kvepalų megėja, tai man kaip tik... ;-)
      Avon produktus pirkau ir buvau nuolatine kliente labai ilgai, po to nebuvo konsultatnės šalia ir kaižkaip užsimiršo. Iš patikusių prekių: Avon kojų priežiūros linija- vonelės, šveitikliai, kremai- labai geri, vonios putos Lilijos- fantastiškas kvapas, Avon Planet Spa - veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais, iš kvepalų mano mėgstamiausi Avon Little Black Dress, mano mamos Avon Pur Blanca.
      Būtinai aprašysiu, daugiau Avon produktų bus kitą savaitę - gavau testavimui Avon BIG Darling blakstienų tušą ir Ultra Colour lūpų dažus... ;-)

      Panaikinti
  2. O ką manote aie sudėtį? Kaip vertinbate?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pradėjau naudoti Avon produktus nuo 17-18 metų, tada apie sudėtį net negalvojau. Vertinant dabar, manau svarbu produkto loveikis, o produkto sudėtis man yra antroje vietoje. Suprantu žmonės, kurie ieško natūralių ir veganiškų produktų, tačiau aš naudoju įvairius (natūralius: Ambroozija, Lush) ir ne labai (Chanel, Dior, Maybelline, Avon ir pan.) Šnekant apie mano mėgstamų Avon produktų sudėtį galiu pasakyti, kad kojų priežiūros linijos produktai - svarbu kad maitinų ir minkštintų kojas, sudėtis man nėra svarbu, kaukė su Jūros mineralais - gaila, kad jau pasibaigė, negaliu pažiūrėti sudėties, tačiau bet kokiu atvėju, sudėtyje yra molis... ir priedai. Vonios pūtos gaminamos visur daugiau, mažaiu vienodos, aš mėgstų Avon dėl Lilijų kvapo... ;-)

      Panaikinti
  3. Aš irgi negalvojau, tik pries kokių pusę metų susidomėjau, va taip ir atradau jūsų blogą :)
    Dėl kojų tai pritariu, turiu pati kremą, neblogas, kvepia neblogai, aš irgi dėl kojų nepergyvenu labai sudėties, bet vat veido kremą atradau pas save spintelėj neseniai seną jau labai, net nepamenu, kada pirkau, 5 metus atgal, tai tikrai pasibaisėjau.. Tai kremams veido Avon sakau ne :) O kaukes iš planet spa naudoju, nėra įspūdinga sudėtis, bet nieko, neblogas, man svarbiausia, kad nebūtų parabenų, mineral oil ir paraffinum liquidum :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš juos neseniai išsimainiau internetu, iš kvapo aprašymo kitko tikėjausi kažkaip. Saldesnio ir lengvesnio kvapo. Jaučiasi avietės ir santalas, bet kažkokie sunkoki jie man. Tikrai pritariu kad ne vasarai skirti. Artėjant šaltajam sezonui, susinaudos manau :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig