2014 m. spalio 3 d., penktadienis

Šį mėnesį pabaigiau...





Kaip ir kiekvieną mėnesį mes aptariame, kokie produktai pasibaigė, kokie patiko, o kokie nelabai. Šis mėnuo ne išimtis, tačiau dėl ligos (labai peršalau) aš rašau šį straipsnį tik dabar.



Planeta Organica Dead Sea anticeliulitinis šveitiklis kūnui - mano mėgstamiausias šveitiklis, kuris kovoja su celiulito požymiais. Galiu pasakyti, tikrai veikia, tačiau labai jautriai odai netinka, nes degina odą labai stipriai. Sunaudojau jau 3 dėžutEs, pirksiu dar.. Plačiau čia:

Green Pharmacy kūno kremas-sviestas su rožių ir žalios arbatos ekstraktu  - labai patiko, neriebi kreminė konsisitencija, labai greitai įsigeria, maloniai kvepia, puikiai drėkina kūno odą. Plačiau čia:
Šį kartą nusipirkau su argano aliejumi, kvapas irgi nuostabus. Man patinka labIAU. Pažadu papasakoti plačiau.

Bielita Viteks Atstatomoji plaukų kaukė su keratinu "Keratin Active" - dar vienas nuostabus produktas už labai mažą kainą. Neriebina plaukų, puikiai maitina ir drėkina. Tik popieriukas su kaukės pavadinimu nusiėme iš karto. Būtinai kartosiu, nes šios linijos pat šampūnas dar liko. Plačiau čia:


Recepty Babuški Agafji kaukė plaukams su alaus mielėmis, kurie skatina plaukų augimą -mano must have, dažniausiai naudoju po nesėkmingo dažymo arba kai plaukai pučiasi ir sausi galiukai pradėda skilinėti. Išnaudojau gal penkis ar šešis įpakavimus. Bet plaukai prie kaukės pripranta, todėl reikia daryti pertraukas. Rekomenduoju išbandyti, puikiai tinka sausiem ir pažeistiems plaukams. Plačiau čia:



"Green Pharmacy" dušo gelis su alyvuogių aliejumi ir ryžių pieneliu - nuostabus kvapas ir maloni kreminė tekstūra. Vienas iš mėgstamiausių dušo gelių. Plačiau čia:

Bielita Color Lux atspalvį suteikiantis balzamas. Spalva platininė blondinė (15)  - dažomoji plaukų kaukė. Rezultatas gaunasi labai geras, spalva ideali - pilka, be violetinio atspalio. Plaukai minkšti ir šilkiniai. Po mano aprašymo, dvi savaitės ši spalva buvo deficitu parduotuvėse. Dabar nusipirkau kelis įpakavimui ateičiai. Nes kol kas mano pažeistiems plaukams apie pilną plaukų dažymą galvoti per anksti. Plačiau čia:

Oblepikha Siberica Professional plaukų šampūnas su laminavimo efektu - nuostabus kvapas, švelni kreminė tekstūra. Tinka tik sausiems, pažeistiems plaukams, nes normalius ir riebius gali riebinti dar daugiau. Plačiau čia:

Banka Agafji juoda durpių kaukė kūnui man kaukės užteko net 3 kartams. Kūnas po naudojimo gaunasi švelnus ir pamaitintas, tačiau naudoti ją nelabai patogu, nes reikia laukti 10 minučių, kad kaukė pradėtų veikti. Plačiau čia:




Natura Siberica drėkinamosios putos akių makiažo valymui - kaip akių makiažo valymo priemonė - nevykusi, atčiau kaip viso veido, valo puikiai. Putos labai švelniai valo makiažą, nesausina odos, beveik neturi kvapo. Plačiau čia:

Recepty Agafji valomasis losjonas su rožine rodiola ir Kurilų arbata  nuo  35 metų (jazminų vandens pagrindu) - labai patiko, tačiau tai ne losjonas, o veido pienelis. Plačiau čia:

Mano mėgstami "Grožvita" vitaminai skirti plaukams, nagams ir veido odai. Geriu 2-3kartus per metus, kad plaukai ir nagai būtų stipresni. Dabar užsakiau stebuklingus vitaminus plaukams, žiūrėsim, koks bus rezultatas.





Apie Koirėjietiškas dantų pastas galima pasakoti valandų valandas. Aš jas naudoju pastoviai, nes tai geriausias ir štvelniausias variantas mano dantis. Plačiau čia:

Šį kartą dar bandžiau Viteks Dentavit - burnos skalavimo balzamą, labai patiko nes sudėtyje nėra alkoholio, jo skonis švelnus ir jis puikiai valo burnos ertmę.

Dentavit balinamoji dantų pasta- ypatingo balinamojo efekto aš nepastebėjau, tačiau pasta irgi valo labai švelniai.





Perfecta Spa - rinkinys makiniūrui ir pedikiūrui. Šiuos gėrius aš pirkau Lenkojoje, Lietuvoje tokios kosmetikos nemačiau. Man labai patiko efektas. Rinkinyje yra šveitiklis ir serumas (kojų) ir drėkinamasis kremas (rankų). Rekomenduoju išbandyti. 

Viteks Bielita Vonios druska - fantastiškas kvapas, vanduo nusidažo šviesiai mėlyna spalva. Puikiai drėkina kūną. Labai patiko. Apie visą liniją papasakosiu šį mėnesį.




 YVES SAINT LAURENT MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS SHOCKING- Broze black - labai greitai išdžiūvo, nors rezultatas labai gražus. Plačiau čia:

Chanel Inimitable intense blakstienų tušas - tai mano mėgstamiausias blakstienų tušas. Pasibaigė juodos spalvos. Aš dar savo kosmetinėje turiu tamsiai violetinės spalvos. Plačiau čia:

L'oreal Revitalift kremo mėginukai. Labai patiko kremas, tačiau nuo 2 mėginukų, kurių užtenka tik vienam kartui sunku suprasti kremo efektą. Reikia bandyti ilgiau.

L'oreal Nude Maguque Blur Cream Koreguojamasis drėkinamasis kremas - nepatiko, nes jokio žadamo efekto nepastebėta. Plačiau čia:

Labai gera Argan hair mask - efektą pastebėjo net mano kirpėja, reikės nusipirkti pilą įpakavimą. Plačiau čia:

Ziaja veido kaukė anty - stres - geras efektas, porų nekemša, malonus kvapas. Plačiau čia:


Toks buvo mano kosmetinis mėnuo.. Aš jau pastebėjau, kad patinkantys produktai pasibaigė žymiai greičiau, nei tie kurie nepatinka ir stovi vonios lentynoje. Reikės padaryti reviziją ir pasistengti šį mėnesį pabaigti visus nepabaigtus šampūnus, kaukes ir dušo gelius...

Geros dienos..




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig