2014 m. lapkričio 15 d., šeštadienis

ARTDECO CHRISTMAS WITH GLAM, MOON & STARS!!!


Labas vakaras, mano mielieji skaitytojai, pas mane susikaupė labai daug produktų, apie kuriuos aš noriu papasakoti, todėl naujienoms lieka tik vakarai. Šiandien noriu Jums papasakoti apie naują Artdeco Kalėdinę kolekciją, kuri jau yra parduotuvėse. Aš jau mačiau Douglas Oze, kolekcija atrodo labai gražiai, įsimylėjau skaistalus ir lūpų dažus. Spalvos labai gražios, kalėdinės, o Artdeco kosmetikos kokybė labai gera, todėl rekomenduoju atkreipti jūsų dėmesį...






Apie kolekciją:




Šių metų ARTDECO kalėdinę kolekciją įkvėpė visata, naktinis dangus - beribis, žvaigždėtas, svajingas ir romantiškas. Akimirka, kai laikas stovi vietoje.... Norisi tiesiog užvertus galvą grožėtis, kaip ARTDECO nukabina vieną žvaigždę po kitos ir dovanoja Jums - prabangias, švelnias tarsi aksomas, spindinčias.... kad pati taptumėte žvaigžde, pabučiuota mėnulio.... 







Akių linija su blizgučiais „Glam Stars Liquid Eyeliner“. Skysta blizganti akių linija su plonu teptuku, preciziškiems vakariniams akių makiažams.
Talpa:4,5ml
Kaina: 37,95 lt



Daugkartinio naudojimo dėžutė „Beauty Box Moonlight“ ARTDECO priemonėns derinti bei keisti. Su veidrodėliu. 3 spalvoms susidėti. Limituotas leidimas.
Talpa: 1vnt.
Kaina: 34,95 lt



Akių šešėliai „Moonlight“. Išskirtinio dizaino spindintys akių vokų šešėliai, naujos 8 spalvos. Minkštos tekstūros, su žėrinčiu spindesiu. Šviesūs atspalviai gali būti naudojami šviesai atspindėti po antakiais ir vidiniuose kampučiuose, o tamsesni atspalviai puikiai paryškina akis. Lengvas ir tolygus naudojimas aplikatoriumi arba šešėlių šepetėliu, malonus švelnumo jausmas. Be lanolino ir kvapiųjų medžiagų. Į dėžutę telpa 2 naujo dizaino arba 3 klasikinio dizaino akių šešėliai. Limituotas leidimas.
Talpa: 1,5g
Kaina: 24,95 lt


Eyeshadow Base
Šešėlių pagrindas.
Naudojant šią priemonę šešėliai dengiasi tolygiai, išlieka ilgai, nesubėga į raukšleles, tampa net vandeniui atsparūs, spalva neblunka.
Talpa: 5 ml
Kaina: 30,95 lt







Skaistalai dėžutėje su veidrodėliu „Moonlight Blusher“. Kolekcijos tematiką atspindintis skaistalų spaudas su žvaigždėmis. Skaistalai labai smulkios tekstūros ir aukštos pigmentacijos. Nauji atspalviai viename: 3 skirtingi rožiniai atspalviai + 1 šviesesnis,  naudojamas kaip highlighter‘is.
Talpa: 10g
Kaina: 68,90 lt





Lūpų blizgesys „Glam Star Lip Gloss“. Smulkios blizgios dalelytės subtiliai spindi, sukuria šlapių lūpų efektą, optimaliai putlina lūpas. Gali būti naudojami kartu su lūpų dažais.
Talpa: 5ml
Kaina: 44,95 lt



Art Couture Lipstick - drėkinantys, lūpas puoselėjantys lūpų dažai, elegantiškame dizaine. Naujos kalėdinės spalvos.
Talpa: 4g
Kaina: 55,90 lt


Na o dabar žiūrime filmuką, kolekcijos pristatymą...


SHARE:

2 komentarai

  1. Tik dabar pastebejau, kad Catrice nuripino Artdeco pudrą :) Jaučiu pirksiu Catrice, jei bus Lietuvoje, nes Artdeco kažkaip nebetraukia, neprisijaukinau, kaip beje ir NYX :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Catrice žadėjo atvežti Kalėdinę kolekciją, aš vakar jau mačiau tuščius limited edtition stendus, tai reiškia kad kolekcijos greitu metu bus parduotuvėse. Aš kažžkada seniai pirkau panašią pudrą iš Guerlain, produktas nelabai reikalingas, nes buvo naudojamas kelis kartus per Kalėdas... ten labai gražus nagų lakai ir šešėliai. Gaiu paakyti man NYX irgi nelabai, per brangiai Lietuvoje, iš ebay.com siųstis pigiau išeina. Artdeco mane domina, nes labai gražiai atrodo limited edition kolekcijos, šešėliai ir šešėlių bazė tobulos kokybės.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig