2014 m. gruodžio 21 d., sekmadienis

Makiažas su Sleek Arabian Nights (2 variantas)


Šiandien aš noriu parodyti dar vieną ryškų makiažą variantą naudojant Sleek kosmetiką. Aš nesuprantu, kodėl mes taip bijome ryškių atspalvių, kodėl baisiau už raudonus ir ryškios rožinės spalvos skaitalų ir lūpų dažų nieko nėra? Kodėl pastoviai renkamės bronzinės spalvos skaistalus ir Nude spalvos lūpų dažus? Gal bijome išsiskirti iš minios? O gal tiesiog nemokame pritaikyti ir suderinti atspalvius? Aš girdėjau milijoną kartų, kad darant makiažą gali būti tik vienas akcentas: arba  akys, arba lūpos, arba skruostai... Paskutiniu metu aš labai dažnai žiūriu užsienio bloggeriu youtube video, ir suprantu, kad apie makiažą mes nežinome nieko, nemokame derinti atspalvių, esame labai konservatyvus ir renkamės tik neryškių atspalvių kosmetikos priemones.



Naudojamos kosmetikos priemones:


Veido tonas:

Guerlain Parure Extreme (spalva 020) man vakar reikėjo ilgai išliekančio makiažo, todėl pasirinkimas Guerlain, pudra laikosi visą dieną, gražiai atrodo ant veido, puikiai maskuoja visus trūkumus ir suteikia veidui matiškumo efektą)



Catrice švytėjimo veidui suteikianti pudra - kad veidas neatrodytu visai matinis, aš naudojau Catrice pudrą veido kontūravimui, makiažui aš naudojau labai ryškios spalvos skaistalus, todėl tamsių atspalvių veido kontūravimui nenaudojau, tik Catrice pudra skruostams paryškinti.

Skaistalai:



Aš nebijau ryškių atspalvių, todėl Sleek Pink Sprint man patiko labiausiai, aš juos labai dažnai naudoju. Pigmentacija labai gera, laikosi visą dieną.

Akys:

Antakiams aš naudojau Eseence Hellow Autumn antakių rinkinuką
Essence akių šešėlių pagrindą, aš jį dar testuoju, todėl sunku pasakyti patinka ar ne
Blakstienų tušas Eva Mosaic Cabaret
Paakių maskavimo priemonė: Essence Stay all Day



Šešėliai:


Kai aš pirkau Sleek Arabian Nights šešėlius, galvojau kad su jais galima padaryti labai daug makiažo variantų, pasirodo visos spalvos tamsios, pagrindas - juodas, ir skiriasi tik atspalviai: žalias, mėlynas, violetinis. Šį kartą aš naudojau mėlynos ir violetinės spalvos šešėlius.

Lūpos:




Lūpų lakas matinės spalvos Lancome L'absolu velvet matte  375

Nagų lakai

Catrice  26 ir 27


Rezultatas:








Tikiuosi Jums patiko mano makiažas..












SHARE:

9 komentarai

  1. Labai grazus makiazas, as pabandzius sita blizgesi supratau, kuo skiriasi pigus lupu blizgesiai ir brangus, nors Lankome niekada nebuvo mano svajoniu sarase... O Catrice lakai tobuli, kazkuri viena is ju turiu, tik nepaziurejus nepasakysiu kuri, nes ir kita norejau pirkti :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, Lancome matiniai blizgesiai vieni iš geriausių... ;-)

      Panaikinti
  2. Be galo dailus makiažas, Jums labai tinka ryškios spalvos lūpų dažai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2014-12-21 16:42

    As manau, kad lietuves kaip tik nera itin konservatyvios. Pavyzsziui Vilniaus akropolyje galima sutikti ne viena moteri su itin ryskiu, vakariniu makiazu. Vokietijoje yra labai aiskios ribos tarp to, kas tinka dienai ir tai, kas tinka vakarui. Be abejo, pasitaiko visko. Bet daznai tai buna arba labai jaunos merginos arba uzsenietes. Man gryzus i LT visada smagu matyti, kad lietuves visada toooookios pasitempe. Nesvarbu, ar eina i vakareli ar i maxima bulviu. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš žinok kartais važioju su viešoju transportu tam, kad pasižiūrėti kaip rengiasi ir dažosi jaunimas, man labai patinka, ten ir ryškūs atspalviai ir idomus ir neįprastas stilius, o Akropolyje ne visada pamatysi merginas su raudonos spalvos lūpų dažais, perkamiausi atspalviai vistiek Nude ir rožiniai. Aš, tiesą sakant, sau leidžiu važiuoti į Akropoly bulvių be makiažo ir su UGG batais... Vokietijoje manau makiažas ne pats svarbiausias dalykas... ;)

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2014-12-21 17:10

      Tikrai taip, cia eiti i miesta visiskai nepasidazius yra normalu. Bet net oro uoste ziurint i keleivius, kurie skrenda i LT ar Anglija sirdis atsigauna. Matosi, kad zmones turi STILIU :)

      Panaikinti
  4. O ar šitas Lancome nesausina, va koks klausimas labai aktualus? Ant lūpų atrodo pasakiškai. Bet kiek turiu matinių lūpdažių, man visi tragiškai sausina lūpas... Gal šitas ne toks?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visi sausina, bet Lancome mažiausiai iš visų mano turimų. Dabar kelioms spalvos išpardavimas: http://www.feelunique.com/p/Lancme-LAbsolu-Velours-42ml

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig