2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

MUA Luxe Velvet lūpų lakas Reckless ir kaklo papuošalas




Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Mua velvetinį lūpų laką. Dabar madoje ryškių atspalvių lūpos, o matinės spalvos lūpos neišeina iš mados jau antrą sezoną iš eilės. Per šventės man asmeniškai svarbu: ryškios lūpos, tačiau aš nenoriu pastoviai žiūrėti į veidrodį ar nenusidažė dantys, ar nenubėgo lūpų kontūras, ar nuo valgymo neatsispaudė kur nors spalva. Išeitis - matiniai, ilgai išliekantys lūpų dažai, blizgesiai ir lakai. Taip pat labai svarbus dalykas kaina... Visiškai nesinori mokėti virš 100 lt už tokį malonumą kaip Lancome, ne visi tai sau gali leisti. Mua labai žinomas dekoratyvinės kosmetikos gamintojas, gera kokybė ir labai mažos kainos. Šiandien apie ryškiai raudoną lūpų laką mes pašnekėsime plačiau. Taip pat, manęs labai dažnai klausia apie mano papuošalus. Šiandien gavau vieną labai gražu juodos spalvos, irgi papasakosiu ir parodysiu..






Gamintojo aprašymas:



MUA Luxe Velvet lūpų lakas Reckless tai ilgai išliekantis, stipriai pigmentuotas lūpų lakas, kuris suteikia lūpoms prabangų matinį efektą. Lengvai pasiskirsto, greitai išdžiūna ir išsilaiko visą vakarą. Puikus pasirinkimas vakarėliams ar pobūviams. 

Spalvų pasirinkimas:





atsiliepimas apie visus įmanomus Mua velvvet lūpų lakų variantus



Sudėtis:




Įpakavimas:










Teptukas:





Kur pirkti: http://www.muastore.co.uk

Kaina: 2,25 svaro
 Dabar ten išpardavimas, aš pripirkau labai daug viskuo, įkelsiu į atskirą postą...

Spalva: Reckless (ryškiai raudona


noriu parodyti koks stiprus pigmentas, bandžiau valyti ranką, tačiau pigmentas nenusivalo....





Rezultatas:






Bendras vaizdas:



Mano nuomonė:

Spalvos ryškumas ir intensyvumas: 100%... Labai maloniai tepasi ant lūpų, teptukas labai patogus, leidžia lygiai nudažyti lūpas. Galiu pasakyti, jeigu reikia, galite naudoti pieštuką kontūrui apvesti, ne tam, kad lūpų blizgesys išbėga už lūpų kontūrą, o tam, jeigu neturite patirties bus sunku pravesti kontūrą iš pirmo karto, Mua lūpų lako pigmentas labai ryškus, taisyti beveik neįmanoma. Dažant lūpas man kontūras išėjo pakankamai tikslus. Mua blizgesys matinis, gali džiovinti lūpas, todėl rekomenduoju prieš naudojimą pamaitinti lūpas balzamu... Man labai patiko ir kokybė ir spalva, o labiausiai patiko kaina... aišku Lancome džiovina lūpas kiek mažiau, tačiau Mua išsilaiko žymiai geriau. Su juo galima ir gerti ir valgyti, jis lieka savo vietoje, ant lūpų... Nuvalyti sunku, aš naudojau aliejinį valiklį. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Mua lūpų blizgesys nuostabus kosmetikos produktas už labai mažą kainą. Rekomenduoju išbandyti. Oficiaus saitas siunčia į Lietuvą.

Na o dabar apie papuošalą. Aš ilgai rinkausi papuošalą prie juodos odinės suknelės, pagaliau tai, ko aš norėjau raday www.ebay.com





Spalvų pasirinkimas:


Realybėje:



Kaina 11,69$

Atkeliavo į Lietuva per keturias savaites, tai normalu, nes dabar Kalėdos...











SHARE:

7 komentarai

  1. Nuostabus papuošalas, aš panašau tipo apyrankę nusižiūrėjau :) o mua lūpų lakai tai tikrai fantastiški, dar naujom spalvom pasipildė, reikės kada išnadyti ir šviesesnius atspalvius.. :) Nors šis Reckless tai man tobulas klasikiniam red lips makiažui :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau užsakiau kitų atspalvių... tas stebuklingas žodis "išpardavimas"... nugalėjo.... šviesių nepirkau, pabijojau... pirkau kaip visada ryškius atomic, criminal ir dare... ;-)

      Panaikinti
  2. Wow! Visad ieskojau kazko tokio lupoms! Atrodo ispudingai, po darbo iskart begsiu parduotuven, cia Anglijoj MUA kosmetika ypac pigi, todel niekad nekreipiau daug demesio nes maniau jog prasta kokybe, bet del sito tikrai verta! Aciu :)

    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada prašom, Anglijoje kosmetikos pasirinkimas tikrai labai didelis, o Mua kosmetikos kainos juokingos, ypač gyvenant ten... ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2014-12-29 16:51

    Man idealiausias raudonu lupu pasirinkimas yra max factor lipfinity lupu dazai. Jie nepalieka jokiu pedsaku ant tauriu ar kitu irankiu. Spalva islieka visiskai nepakitusi net po sventines vakarienes. Kolkas tai ilgiausiai isliekanti raudona spalva, kuria esu atradusi.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man atrodo, pas mus tokių net nėra... ;-0) o gal aš niekada neatkreipdavau dėmesio, man Max Factor patinka kreminės pudros, vakar pas Mildą pasiėmiau Skin Luminizer mėginuką, bandysiu...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai įdomūs pakabukai ant kaklo. Tikrai labai skoningi ir išskirtiniai! :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig