2014 m. gruodžio 16 d., antradienis

Natūralus minkštas turkiškas muilas Beldi kūnui ir plaukams


Šiandien vakariniam skaitymui: Noriu papasakoti apie minkštą Turkų muilą Beldi. Planeta Organica produktai iš tų, apie kuriuos norisi parašyti atsiliepimą iš karto po naudojimo. Jie arba patinka, arba ne, nes produktų kvapai yra išskirtiniai, ir patikėkite, patinka ir priimtini ne vistiems, aš visada prieš perkant stengiuosi įvertinti kvapą ir suprasti, patinka - nepatinka, Turkiškas muilas beldi patiko iš karto, labai įdomi minkšta konsisitencija ir nuostabus žolelių kvapas.





Gamintojo aprašymas:



100% natūralus produktas
Ekologiški alyvuogių  ir organinis ricinos aliejai
Pagal senus receptus gaminami natūralūs muilai
Tradiciniai turkiškos pirties muilai
Suaktyvina kraujotaką

Turkų minkštas muilas Beldi pagamintas pagal senovės receptus, naudojant organinius alyvuogių ir ricinos aliejus, intensyviai maitina ir drėkina odą. Alyvuogių aliejaus sudėtyje yra didelė koncentracija oleino rūgšties, kuri prisideda prie lipidų metabolizmo. Muilo sudėtyje yra susmulkintų eukaliptų lapų, kurie šveičia kūno odą ir suaktyvina kraujotaką,  todėl muilas naudojams  anticeliulitinems procedūroms. Migdolų aliejus ir avokadai turi regeneracines savybes, intensyviai maitina ir drėkina odą. Sudano rožė suteikia muilui nepakartojama kvapą. Muilas Beldi turi antiseptinių savybių ir padeda pašalinti probleminės odos uždegimus, tinka riebios odos priežiūrai.

Sudėtis:

 Potassium Olivate, Aqua, Organic Olea Europea Leaf Oil (organinis alyvuogių aliejus), Organic Ricinus Communis Seed Oil (ekologiškas ricinos aliejus), Eucalyptus Globulus Leaf (лeukaliptų lapai), Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil (migdolų aliejus), Persea Gratissima Fruit Oil (avokado aliejus), Hibiscus Sudanensis Extract (Sudano rožių ekstraktas), Rosmarinanus Officinalis Extract (rozmarino ekstraktas), Cinnamomum Verum Bark Oil (cinamono aliejus), Thymus Vulgaris Extract (čiobrelių ekstraktas), Parfum.

Talpa: 450 ml.

Kaina: 27,99 lt

Kur pirkti: Drogas, Elevita

Įpakavimas:





Konsistencija:







Mano nuomonė:

Man Planeta Organica produktai labai patinka, nuostabios plaukų kaukės, labai geros kokybės aliejai ir kaip aš jau išsiaiškinau, geri kūno šveitikliai ir minkšti muilai. Elevitos parduotuvėje (Vilkpėdės g.) dažnai būna PO produktų išpardavimai, nes aš, žinodama kiek šitie produktai kainuoja Rusijoje, gailiu pinigų pirkti juos vos ne du kartus brangiau, o per išpardavimą kaina būna beveik tokia pat, kaip ir Rusijoje, pirkti galima. Tiesą sakant, PO produktai verti savo pinigų, nes produktai natūralios sudėties, naudojai labai taupiai ir tikrai veikia taip, kaip žada gamintojas.

Turkiškai Beldi muilas labai minkštos konsisitencijos, labai sunkiai muilinasi, nes sudėtyje labai daug įvairių aliejų. Beldi muilas naudojamas dviem būdais: padaromos putos rankose, o tik po to plaunamas kūnas, arba muilas įtrinamas į kūną, darant lengvą masažą. Aš naudoju muilą masažui, taip pat naudoju muilą veido priežiūrai, muilas nekemša porų ir labai gera valo veidą. Plaukų plauti aš nebandžiau, bijau... ;-)

Apibendrinat noriu pasakyti, kad tai nuostabus ir labai įdomus produktas. Rekomenduoju išbandyti. O aš jau nusipirkau Planetos Organica molį plaukų ir kūno valymui. labai jau įdomu buvo išbandyti...


SHARE:

4 komentarai

  1. Fantastiškas muilas, perku jį jau n kartų. Irgi naudoju kūnui, su plaukais kaip ir Jūs nedrįstu eksperimentuoti :D Šiaip labai ir aš mėgstu Planeta Organica, jų kūno priežiūros priemonės puikios, mano kūnas jas labai "mėgsta". Lauksiu atsiliepimo apie PO molį, šito dar neteko mėginti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš dar pripirkau kūno šveitiklių PO su nuolaidą, dabar bandau suprasti kuris patinka labiausiai, nes iki šiol bandžiau tik PO Jamaica. Taip pat Rusijoje jau yra naujoji PO linija KamChatka, labai skaniai atrdo..

      http://planetaorganica.ru/item/ochishhayushhij-piling-dlya-tela/

      Panaikinti
  2. Aš irgi kaip tik įsigijau ir jau išbandžiau šios serijos Alepo muilą, patiko ir kvapas, ir drėkinimas, tik plaukams plauti neišdrįsau išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi lgai žiūrėjau į Alepo ir Provaso muilus, bet pasirinkau Turkišką, kiek supratau iš rusų bloggerių atsiliepimų, jie visi skirtingos konsisitencijos.. Jeigu lyginti Beldi muilą ir Juodą muilą Agafjos, Agafjos labiau panašus į muilą, o šitas kitoms, kisielius su pudingu...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig