2014 m. gruodžio 9 d., antradienis

"Pienės Pūkas" Kūno kremas su greipfrutais


Geros nuotaikos ir energijos dozė su "Pienės Pūkas" kūno kremu su greipfrutais. Galiu pasakyti, kad "Pienės Pūkas" kūno kremų pasirinkimas labai didelis, čia ir kremas su levandomis, ir su Monoi de Thaiti, o mano pasirinkimas su Greipfrutais. Labai norėjosi šaltais žiemos vakarais po vonios procedūrų gauti geros nuotaikos, energijos ir pozityvumo dozę... Šiandien apie savo įspūdžius papasakosiu plačiau.



Gamintojo aprašymas:



Tai odą minkštinantis kremas su gaivaus kvapo baltųjų greipfrutų eteriniu aliejumi. Šis aliejus suteikia ne tik gaivų, vasarišką kvapą, bet turi ir odą tonizuojančių, antiseptinių savybių.
 Sudėtis:  simondsijų aliejus, kokosų aliejus, avokadų aliejus, vitaminas E, glicerolis, cetilo alkoholis, vanduo, glicerinas, ekologiškas konservantas, baltųjų greipfrutų eterinis aliejus, ksantano guma.
Sudėtis:




Talpa: 50 ml.
Kaina: 21,20 lt
Kur pirkti: www.pienespukas.lt arba Vilniuje G09
Įpakavimas:





Konsisitencija:




Mano nuomonė:

Kaip visada pradėsiu nuo įpakavimo, labai gražus, atsisukamas metalinis įpakavimas, patogu atsukti ir naudoti. "Pienės Pūkas" kūno kremo konsisitencija labai maloni, sakyčiau tai kremas - putusiai, labai švelnios konsisitencijos. Kremo kvapas gaivus, tačiau greipfrutų skonis nelabai stipriai jaučiamas. Jeigu manęs paprašytų atspėti koks tai skonis, aš vargu ar pasakyčiau kad greipfrutų, bet man toks patinka žymiai labiau, nei cheminis ir labai stipriai jaučiamas.
Kremas pasiskirsto ant kūno gerai ir lengvai, aš visada sušildau kremą rankose, o tik po to tepu ant kūno, aš  taip darau dėl esančių aliejų kremo viduje, taip kremas lengviau įsigeria ir nepalieka riebaus sluoksnio. Kremas labai gerai maitina kūno odą, puikiai tinka žiemai. Man "Pienės Pūkas" kūno kremas - tai geros nuotaikos ir pozityvumo šaltinis. Rekomenduoju pagaminti natūralios sudėties dušo gelius-aliejus, kad būtų galima naudoti produktus kartu.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig