2014 m. gruodžio 16 d., antradienis

"Pienės Pūkas" Lūpų balzamas su mandarinais


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, man Kalėdos prisideda tada, kai namuose kvepia mandarinais... Nežinau kodėl, bet mandarinus perku tik prieš Kalėdas, o dar vaikystėje, mandarinus kabinome ant eglutės vietoje žaisliukų. Šį kartą noriu Jums papasakoti apie natūralios sudėties, rankų darbo "Pienės Pūkas" lūpų balzamą su mandarinais... 




Gamintojo aprašymas:



Gaivaus mandarinų kvapo kokosinis lūpų balzamas. Maitina, apsaugo ir minkština lūpas.
Jūsų pasirinkimui - dvi skirtingos pakuotės! Ieškantiems patogumo - mažesnis išsukamas pieštukas, o norintiems didesnio kiekio - apvalus patvarus metalinis indelis.
Sudėtis: kokosų aliejus, sviestmedžio aliejus, migdolų aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, bičių vaškas, mandarinų eterinis aliejus, apelsinų eterinis aliejus.
Kiekis: 15 ml (apvalus metalinis indelis) 
arba 6 ml (išsukamas pieštukas)
Galiojimo laikas: 6 mėnesiai
Įpakavimas:




Kaina: 12 lt
Kur pirkti: www.pienespukas.lt arba G9, Vilniuje
Rezultatas:



Mano nuomonė:
Balzamų lūpoms aš turiu be galo ir krašto, keli yra mano rankinėje, vienas mašinoje, dar keli namuose, o dar porą yra net neišpakuoti. Mano lūpos labai sausos, ir tik balzamų dėka aš galiu naudoti matinius ir raudonus lūpų dažus. Naudojant tokios spalvos lūpdažius, lūpos turi atrodyti idealiai, o jie dar sausina lūpas, todėl balzamus naudoti būtina. Paskutiniu metu, dažniausiai pasirenkant lūpų balzamus, aš rinkosi natūralios sodietės, nes jie geriau maitina mano lūpas, turi natūralius kvapus, o svarbiausiai, gaminami Lietuvoje.

Balzamas lūpoms "Pienės Pūkas" turi labai patogų, išsukamą įpakavimą. Skonių ir kvapų pasirinkimas didelis, yra bekvapis, su mėtomis, su mandarinais, su vaistažolėmis ir su aviečių sėklų aliejumi. Dabar Kalėdų metas, todėl mano pasirinkimas lūpų balzamas su mandarinais. Jo kvapas ne labai stiprus, balzamas kvepia labai natūraliai. Balzamo tekstūra minkšta, labai maloniai tepasi, puikiai maitina ir atstato mano lūpas, aš naudoju "Pienės Pūkas" balzamą nakčiai, po tokios procedūros iš ryto aš jau galiu tepti mano mėgstamiausius matinius lūpų dažus, nes mano lūpos atrodo idealiai.

Akcija:

"Pienės Pūkas" lūpų balzamų akcija G9, Vilniuje






SHARE:

7 komentarai

  1. Turiu ir aš šį balzamą lūpoms, irgi patinka ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man dar labai įdomiai skamba: balzamas su kakava ir medumi ir su vaistažolėmis... reikės išbandyti... ;-)

      Panaikinti
  2. Aš per akciją šitą 4 nusipirkau, šį, tada bekvapį, su aviečių sėklom ir kakava ir medumi :) Vis dar bandau išsiaiškinti, ar šie, ar UogaUoga labiau patinka, dar nenusprendžiau :) Iš nusipirktų visiškai nepatiko su aviečių sėklom, jigu nebūtų lūpų balzamas, atiduočiau kam, bet dabar kaip nors pribaigsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kas blogai su aviečių sėklomis? labai įdomu... ;-)

      Panaikinti
  3. Nežinau, kaip apibūdinti., Na, pvz, kai patepi šitą su mandarinais, tai jaučiasi jis ant lūpų, palieti lūpas, jauti, kad kažkas yra, o tuo pasitepi, atrodo, kad nieko nėra, atrodo, kad labai sausio, nemėgstu tokio poveikio aš labai..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Supratau, panašus Žiedė, nes ten vien macadamia aliejus, o jis nu šaltos temperatūros sukietėja, laikau balzamą vonioje, tepu nakčiai, ten šilta, balzamas suminkštėja, pabandytike, gal bus geriau..

      Panaikinti
  4. Būtinai ;) ačiū :) bet čia atrodo ir nėr tų macadamių, bet vis tiek :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig