2014 m. gruodžio 20 d., šeštadienis

Planeta Organica kūno šveitiklis: Sibiro kedro riešutai ir aviečių organinis aliejus


Kai aš atidariau kūno šveitiklį įvertinti kvapą, aš iš pradžių nesupratau, ar tai kūno šveitiklis, ar aviečių uogienė. Kūno šveitiklio kvapas man labai patiko, todėl šitas Planeta Organica kūno priežiūros priemonė gyvena mano vonioje, šiandien labai noriu apie ją papasakoti plačiau ir pasidalinti savo nuomone su Jumis:



Gamintojo aprašymas:



Šveitiklis: Sibiro kedro riešutai ir aviečių organinis aliejus
- 100% natūralus produktas
- Ekologiškas aviečių sviestas
- Augaliniai Altajaus komponentai
- Natūralus odos apsauga nuo sugadinimo UV-A ir UV-B spindulių


Aviečių aliejus unikalus, nes jame yra didelis vitamino E gama-tokoferolio kiekis, kuris yra aktyvios  vitamino E formulės dalis. Kaip rezultatas, aviečių aliejus suteikia natūralią apsaugą odai nuo žalingų UV-A ir UV-B spindulių. Pripratę nuolat kovoti už savo gyvenimą atšiaurių klimato sąlygomis, Sibiro flora turi galingą potencialą, didelis vitaminų ir mineralų kiekius. Ekologiškas aviečių aliejus puikiai drėkina ir apsaugo kūno odą, mažos šveitiklio dalelės greitina medžiagų apykaitą.

Sudėtis:



Talpa: 450 ml.

Kaina: 24,99 lt,

Kur pirkti: Elevita, Drogas

Įpakavimas:







Konsistencija:






Mano nuomonė:

Aš dažnai kūno priežiūros priemones rinkosi tik pagal kvapą, nes jeigu kvapas nėra malonus ir man priimtinas, naudoti  priemonės aš negaliu. Planeta Organica produktai pasižymi labai stipriais  kvapais, aš jau rašiau, jie arba patinka, arba ne, būtina susipažinti su kvapu prieš pirkimą. Vienas iš neutraliausių kūno šveitiklių (skirstant pagal kvapą) tai Siberica su kedro riešutais ir aviečių aliejumi. Tai tiesiog aviečių uogienę, pagal kvapą ir pagal šveitiklio konsistenciją. Manau vaisių kvapai patinka daugeliui iš jūsų, man irgi, ypač žiemos sezonu.

Kūno šveitiklis pagamintas sumaišant jūros druską su kedrų riešutų lukšto pudra. Šveitiklio konsisitencija tiršta, šveičiamos dalelės mažos, tačiau šveičia pakankamai stipriai, dėl sudėtyje esančių aliejų šveitiklis puikiai maitina ir drėkina odą. Po jo naudojimo, aš kartais nenaudoju kūno kremų, nes kūno oda jau yra pamaitinta. Rekomenduoju išbandyti, nuostabus produktas su labai maloniu kvapu.





SHARE:

8 komentarai

  1. Man Planetos Organicos šveitikliai turbūt patys geriasusi iš visų, kokius tik teko naudoti. Ne tik kad gerai šveičia, bet dar ir nuostabi kvapų terapija :) Labiausiai myliu India šveitiklį su santalo aliejumi, kvapas rytietiškas ir neprimena jokios kitos kosmetinės priemonės. Siberia irgi esu turėjusi, labai nuotaikingas kvapas, kai pabaigsiu savo India, greičiausiai jo pirkimui ateis eilė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš šitą nusipirkus irgi esu, nes Droge tik iš 3 galima rinktis, tai šitas skaniausias iš visų man buvo :) Kvapas nuistabus, po to lieka kvapas ir ant kūno, rūbai visi kvepia, šveičia irgi neblogai, tik gal man pati pakuotė ner pati patogiausia, bet ką jau darysi. Kitą artą žadu nusipirkt France arba Greece, kiek uosčiau, labai skanus ir atrodo kažkuri su cukrum, tai išbandysiu ir cukrinius :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau prisipirkau su nuolaida, turiu Hawaii, Greece ir Brazil, visi buvo po 10 lt, negalėjau nenusipirkti... ;-) iš visų tik Seberia turi uogų-vaisių kvapą... Todėl naudojimui pasirinkau jį... ;) užsimaniau aviečių uogienės, kiti kvapai irgi nuostabūs...

      Panaikinti
    2. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
    3. Elevitoje, Vilkpėdės bazėje, prie nukainuotų prekių, galiojomo laikas iki balandžio, tai tikrai sunaudosiu... ;-)

      Panaikinti
    4. Norėjau atsakyti, o ištryniau netyčia prieš tai komentarą...
      Man tai kažkaip jis taip greit nesinaudoja, kartą tik savaitėj šveičiu, tai manau man čia ilgam u-teks..

      Panaikinti
  3. Aš net nežinojau, kad yra India, šiandien parduoruvėje pauosčiau, kvapas fantastiškas, kitą kartą pirksiu jį... Ačiū labai už rekomendacijas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Already done, dear... Your blog is creative and awesome.... ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig