2014 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

Sleek akių šešėliai Vintage Romance


Šiandien noriu labai trumpai papasakoti apie Sleek Vintage Romance šešėlių paletę, aš šiandien šventiniam vakarui noriu kaip tik padaryti makiažą naudojant būtent šią paletę, todėl fotografuoti yra būtina, o tuo pačiu noriu įkelti nuotraukas ir jums.



Gamintojo aprašymas:


Sleek akių šešėlių paletė Vintage Romance, tai 12 sodrių, rudeniui bei žiemai tinkančių spalvų. Šešėlių pagalba sukursite ypač romantiškus, sodrius makiažus. Sleek akių šešėliai visame pasaulyje žinomi dėl savo aukštos kokybės bei pigmentuotų spalvų, kurios puikiai išsisklaido ir ilgai išsilaiko ant akių voko.
Spalvos: Pretty in Paris - silver (metallic), Meet in Madrid - gold (metallic), Court in Cannes - taupe (shimmer), Lust in LA - olive (shimmer), Romance in Rome - blackened navy (shimmer), Propose in Prague - terracotta (matte)A Vow in Venice - maroon (shimmer), Marry in Monte Carlo - fucshia (metallic), Honeymoon in Hollywood - purple (shimmer), Bliss in Barcelona - blackened purple (shimmer), Forever in Florence - matte purple (glitter), Love in London - matte black (glitter)


Įpakavimas:







Atspalviai:






Ant rankos su Essence akių makiažo pagrindu:





Kaina: Lietuvoje galima nusipirkti už 40 lt, http://www.sleekmakeup.com -11,99$ + mokesčiai ir siuntimas

Mano nuomonė:

Viena iš gražiausių tamsių atspalvių šešėlių paletė, kokybė pasakiška. Man labai patinka violetiniai atspalviai, šitoje paletėje visų (šiltų ir šaltų atspalvių) violetiniai šešėliai. Beveik visos spalvos yra su shimeriu, tik viena spalva Propose in Prague yra matinė ir tinka šešėlių retušavimui. Aš naudoju šešėlius tik su šešėlių pagrindu, jis yra būtinas, tai spalvos atrodo ryškiau, o šešėliai laikosi ant akių visą dieną. Mano mėgstamiausi atspalviai yra Honeymoon in Hollywood ir Marlyn in Monte Carlo... labai gražios šiltu atspalvių bordo spalvos šešėliai. Šešėlių pavadinimai labai žaismingi ir tikrai romantiški. Manau šešėlių paletė Sleek Vintage Romance puikiai tinka vakariniams makiažams.

PS.  Aš kaip tik šiandien planuoju Kalėdų vakarui naudoti būtent šių spalvų šešėlius, vakare įkelsiu nuotraukas. Gero Kalėdinio pasiruošimo....


SHARE:

10 komentarų

  1. Va sita tai superine palete! Tokios grazios sodrios spalvos... ;) manau jau apsisprendziau pagaliau ir as :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gražu. Bet įdomu ar tu visas tas paletes naudoji, ar tik išbandai, aprašai ir pamiršti. Nerealūs kosmetikos kiekiai vienam žmogui

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš esu beauty bloggere, ne eilinis žmogus, kuris turi savo kosmetinėje vieną paletę ir naudoja ją pastoviai... Aš pastoviai bandau vis skirtingas kosmetikos priemones, Chanel ir Sleek paletes naudoju, jeigu kažkas netinka, viskas keliauja pas drauges... ;-)

      Panaikinti
    2. Juk beauty blogeris yra paprastas žmogus besidomintis tam tikra sfera. Juk tai ne darbas, ar visgi darbad?. Pati esu knygų blogerė, bet nepirkau nė vienos knygos tam, kad aprašyčiau skaitytojams.
      Man buvo tiesiog smalsu, labiau mėgstu nedarbinius blogus, o patirtinius, tai ir paklausiau. Nei kritikuoju, nei ką blogo galvoju.
      Beje, pati sleek paletę pardaviau po vieno bandymo. Kažkas klaikaus pasirodė.

      Panaikinti
    3. Blogas nėra darbas, tačiau tai pagrindinis mano užsiėmimas, aš pastoviai ką nors perku, nes man įdomu... ir gamintojai pastoviai sunčia ką nors testavimui, taip ir susikaupia. Sleek paletės pirkau pati, nes spalvos labai gražios ir įdomios, paletės visos sjirtingos, kokybė pasakiška, o kaina nedidelė... :-) Labai gaila, kad jums netiko ir nepatiko...

      Panaikinti
    4. Kartais būna, kad blogai ir į darbą pereina. Kita vertus, gi nebūtinai savo aprašinėti, galima, tarkim, draugės pasiskolint, išmėgint ir aprašyt. Daug postų čia aplamai apie, tarkim, kosmetikos naujienas, arba apie kokias vonios putas/šampūnus.

      Man net į galvą neatėjo, skaitant tokio pobūdžio blogus, domėtis - perka/neperka/ kur deda. Koks skirtumas, kur tas blogeris ką deda, svarbu, kad mums informacija yra :D

      Gal blogeriai, pvz., kolekcionuoja arba vizažiste dirba ar kosmetikos parduotuvėj, arba gyvena šeimoj, kur 5 mergos ir kiekviena turi kosmetikos, maža ką...

      Panaikinti
    5. Na aš tikiuosi Aliona nepyksta už tokias diskusijas, nes skaitau ją nuo pat pradžių ir skaitysiu toliau. Bet kartais smalsu įlįst, paklaust, pasidomėt detalėmis, ne tik palikt komentarą "oi kaip gražu ir kokia tu šaunuolė". Nes ir gražu ir šaunuolė.
      Man pvz., įdomu ne tik aprašymas. Kelia klausimų, kad jei kažkokia paletė nuostabi, o per mėnesį dar 5 aprašomos, tai gal ta pirmoji ir nebuvo tokia gera, jei reikėjo dar 5 nusipirkti. Tada ir kyla klausimas ar čia rašo mergina iš savo patirties, ar tiesiog konvejeriu bando viską ir sako "gerai", "negerai". Išsiaiškini situaciją, pasirodo, kad taip, konvejerinis atvejis, ir tada nebegalvoji, kad ta pirma paletė bloga, nes dar 5 po jos pirko, tada jau žinai, kad čia toks darbas - parašiau, išmečiau, bet nemelavau.
      Juk turbūt negalvojam, kad su visais parodytais makiažais Aliona ir vaikšto kas dieną, nes daugelis jų smarkiai ryškūs, vakariniai.
      O tau, Aliona, sėkmės, nekreipk dėmesio į kartais paplepėti ir pasmalsauti įlendančias bobeles. Įdomu viskas, ne tik, kuri spalva ilgiausiai laikosi :)

      Panaikinti
    6. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
    7. Oi, aišu kad ne, man visada smagu skaityti jūsų komentarus.... šnekant apie Sleek šešėlius visos paletės labai gražios ir tik jūsų pasirinkimas kurią susipirkti, nes spalvų skirtumas labai didelis. aš negaliu pasakyti kurią paletė gražiausia, nes sunku nuspręsti kuria tinka tinka būtent jums... ;-) Mano patirtis kosmetikos naudojima labai didelė, bet aš visada stengiusoi viską parenti nuotraukomis, jeigu šešėlių pigmentacija gera, tai galima pamatyti nuotraukose... ;-) Paprastus makiažus aš rodžiau prieš tai... tai labai nuobodu, mažai spalvų ir makiažai mano visi buvo nude, dabar norisi ryškių atspalvių ir daugiau šešėlių įvairovės, taip pat supratau, kad ryškiai raudonos spalvos skaistalai irgi labai gražu ir tinka... aš dažniausiai ir su vakariniais makiažais eiti į gatves, nes progų padaryti vakarinį akiažą mažai, o išbandyti viską reikia, ir kaip laikosi ir atrodo... juk padaryti makiažą tik progai, o po to suprasti kad produktų kokybė bloga per didelė prabanga... ;-) visada patariu išbandyti makiažą iš anksto, pažiūrėti kaip jis atrodo ir kaip jus jaičiatės su juo...

      Panaikinti
  3. Tkrai labai gažios ir ryškios spalvos... ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig