2014 m. gruodžio 23 d., antradienis

SPA procedūros vonioje su levandos kvapu. Ambroozija kosmetikos linija Gabija su levandomis (vonios druska ir aromatinis aliejus)





Iki Kalėdų liko vos kelios dienos, jeigu jus dar neišsirinkote dovanų, manau mano atsiliepimas bus kaip tik, nes Ambroozija kūno linijos produktai Gabija su levandomis, tai puiki ir universali dovana, kuri tinka ir sesei, ir mamai, ir draugei, ir kolegei... Šiandien aš noriu Jums apie vonios malonumus su levandos kvapu papasakoti daugiau....




Gamintojo aprašymas:



Provansas mums - tai aromaterapeutų meka, kalnuose kiek tik akys mato mėlynuojantys levandų laukai ir ore tvyrantis jų kvapas, ūkiuose distiliuojamos levandos ir levandinai, saulė ir gaivus oras. 
100% natūrali lietuviška kosmetika AMBROOZIJA visa tai surinko, apjungė ir su didele meile pavertė unikalia grožio linija GABIJA, tad leiskite levandoms pasirūpinti Jūsų odos grožiu ir sveikata!
Savybės:
* be chemijos, naftos produktų ir kitų kenksmingų balastinių medžiagų,
* greitai susigeria,
* nepalieka riebumo jausmo,
* maloniai kvepia levandomis, praturtintas natūraliu laukinių levandų eteriniu aliejumi,
* tinka vyrams ir moterims, 
* maži tūriai, draugiška kaina,
* visiems odos tipams, taip pat jautriai, pramoninės kosmetikos nualintai odai.
GABIJA odos priežiūros priemonės veikia švelniai, tausojančiai, raminančiai.  Siūlome jums visas būtiniausias priemones veido ir kūno odos švarai, gavai, maitinimui ir drėkinimui.



AROMATINIS ALIEJUS 'GABIJA' su levandomis
INGREDIENTS (INCI):Olea europea, Prunus amygdalus dulcis, Prunus armeniaca, Lavandula hybrida, Citrus aurantium, Cymbopogon fl.
SUDĖTIS:Nerafinuoti alyvuogių, migdolų, abrikosų kauliukų aliejai, natūralūs eteriniai levandinų, apelsinų, citrinžolių aliejai.
GAMINTOJAS:Gyva Kosmetika, UAB, Totorių 7-1, Vilnius, tel. + 370 618 22138, www.ambroozija.lt
NAUDOJIMO RITUALAS:Nedidelį kiekį aliejaus įpilkite į šiltą vonią, garinimo lempas ar tepkite ant kūno. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti odos jautrumo testą.
PASKIRTIS:Aliejus sukelia geros savijautos pojūtį, specialiai subalansuotas eterinių aliejų mišinys padeda atsipalaiduoti esant fiziniam nuovargiui, veikia raminančiai.
TŪRIS:50 ml
LAIKYMO SĄLYGOS:kambario temperatūroje
TINKAMUMO TERMINAS:6 men nuo atidarymo
100 % natūralios augalinės kilmės žaliavos.
Nebandyta su gyvūnais.

Įpakavimas:












VONIOS DRUSKA 'GABIJA' su levandomis




INGREDIENTS (INCI):Sodium Chloride (Himalaya Salt), Olea europea, Theobroma cacao, dried lavender, Lavandula hybrida, Ultramarine.
SUDĖTIS:Himalajų druska, nerafinuotas alyvuogių aliejus, kakavos sviestas, džiovintos levandos, natūralus eterinis levandinų aliejus, violetinis mineralinis pigmentas.
GAMINTOJAS:Gyva Kosmetika, UAB, Totorių 7-1, Vilnius, tel. + 370 618 22138, www.ambroozija.lt
NAUDOJIMO RITUALAS:Nedidelį kiekį druskos įpilkite į šiltą ar karštą vonią ir gerai išmaišykite. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti odos jautrumo testą.
PASKIRTIS:Vonios druska sukelia geros savijautos pojūtį, minkština kūno odą, specialiai subalansuotas eterinių aliejų mišinys padeda atsipalaiduoti esant fiziniam nuovargiui, veikia raminančiai.
TŪRIS:100 ml
LAIKYMO SĄLYGOS:kambario temperatūroje
TINKAMUMO TERMINAS:6 men nuo atidarymo
100 % natūralios kilmės žaliavos.



Kaina:  22 lt




Įpakavimas:



Konsisitencija:



















































Rezultatas:

Aš naudoju vieną gerą šaukštą druskos su levandomis Gabija ir kelis lašus Aromatinio Gabija Aliejaus







Vonioje aš jaučiuosi lyg būčiau čia:





Mano nuomonė:

Man labai patinka po sunkios dienos atsipalaiduoti vonioje,  aš įpilu labai daug vandens, įjungiu mėgstamą muziką ir pasirenku vonios putas, aromatinį aliejų arba druską. Niekam manau ne paslaptis, kad man labai patinka Ambroozija kosmetika, naudoju ją su malonumu veido priežiūrai, tačiau pagaliau Ambroozijoje galima rasti kūno priežiūros priemonių su levandomis. Levandos - tai puiki aromoterapija, magiškas grožio ir geros savijautos šaltinis. Levandos plačiai naudojamos ne tik aromoterapijoje, kosmetikos ir kvepalų gamyboje, bet ir maistui (man teko ragauti macarons skanėstus su levandomis).

Ambroozijos naujoje linijoje Gabija yra viskas, ko reikia vonios procedūroms, patikėkite, aš turiu visą kūno priežiūros liniją, bet šiandie pasakosiu tik apie vonios druską ir aromatinį aliejų.
Druska labai koncentruota, jos sudėtyje ne tik levandų aliejus ir levandų žiedai, bet ir kakavų aliejus, kuris puikiai maitina ir drėkina kūno odą. Druska naudojasi labai taupiai, vienai procedūrai užtenka vieno šaukšto. Kartu su vonios druska Gabija, aš įlašinu į vonią kelis lašelius Aromatinio aliejaus, jo sudėtyje yra migdolų, abrikosų kauliukų, apelsinų r citrinžolių aliejai. Kvapas nuostabus, levandos - pagrindinė šio aliejaus nata, aš savo vonioje jaučiuosi lyg būčiau Prancūzijoje, kur didelis levandos laukas, kvepia apelsinais, šilta ir šviečia saulė. 
Tokios vonios procedūtos gerai maitina ir drėkina kūno odą, padeda atpalaiduoti, mažina stresą ir veikia raninačiai. 
Rekomenduoju išbandyti.






SHARE:

4 komentarai

  1. Labai gražu! Dievinu spa procedūras, šį savaitgalį kaip tik išnaudojau per kalėdas gautą dovaną. Mama nupirko azia spa internetu, puikiai pailsėjau.
    Jei negaliu niekur važiuot, tai stengiuosi namie su druskom ir aliejais spa centrą pasidaryt!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi, bet kartais taip trūksta laiko kažkur nueiti, todėl tenka namuose su druskom, vonios burbulais ir aromatingais aliejais....

      Panaikinti
    2. Taip pritariu kartais tirkai reikia kažkur išeiti namie jau vonios jau šiek tiek pabodo. Spa ir masažai visada padeda puikiai atsipalaiduoti ypač po sunkios savaitės, bet beprotiškai mėgstu levandas tai kai einu kažkur į spa visada paklausiu ar turi :)

      Panaikinti
  2. Girdėjau, kad dauguma įmonių, teikiančių masažus Vilniuje naudoja levandų aliejų. Puikus kvapas ir pojūčiai.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig