2015 m. sausio 25 d., sekmadienis

Ambroozija "Gabija" kūno šveitiklis ir kūno aliejaus mišinys su levandomis


Gražaus sekmadienio ryto, brangieji. Sekmadienis man savęs lepinimo ir SPA procedūrų diena, todėl siūlau jūsų skaitymui mano naują įrašą apie Ambroozijos naujus produktus "Gabija" su levandomis. Aš jau savo bloge pasakojau apie aromatinį aliejų ir vonios druską iš šitos serijos, šiandien mes plačiau pašnekėsime apie kūno šveitiklį ir aliejaus mišinį su levandomis.





Gamintojo aprašymas:





Provansas mums - tai aromaterapeutų meka, kalnuose kiek tik akys mato mėlynuojantys levandų laukai ir ore tvyrantis jų kvapas, ūkiuose distiliuojamos levandos ir levandinai, saulė ir gaivus oras.

100% natūrali lietuviška kosmetika AMBROOZIJA visa tai surinko, apjungė ir su didele meile pavertė unikalia grožio linija GABIJA, tad leiskite levandoms pasirūpinti Jūsų odos grožiu ir sveikata!

Ambroozija "Gabija" kūno šveitiklis su levandomis


Įpakavimas:






Konisitencija:











Ingredientai (INCI): Sacharozė, vanduo, Olea europea, MGS * Sambucus nigra, Dehydrocetic rūgštis *, Lavandula hybrida. * Eco-CERT sertifikuota

Sudėtis: Rudasis cukrus, išgrynintas vanduo, alyvuogių aliejus, emulsiklis * šeivamedžio Sėklos, konservantas *, Natūralus eterinis aliejus levandinų. * sertifikuota Eco-CERT

Kaina: 12 EUR

GAMINTOJAS: Gyva Kosmetika, UAB, Totorių 7-1, Vilnius, tel. + 370 618 22.138, www.ambroozija.lt



NAUDOJIMO Ritualas: Nedidelį šveitiklio kiekį įtrinkite Į Svaru kuna, LENGVAI pamasažuokite šiurkščia plaušine. Nuplaukite dideliu kiekiu Vandens. Prieš naudojimą rekomenduojame atliktas nė Odos jautrumo testa.

PASKIRTIS: Puikiai nušveičia negyvas ląsteles Odos IR suragėjusį sluoksnį Odos. Vertingosios šeivamedžių SĖKLŲ savybės užtikrina Odos ląstelių atsinaujinimą. Naudojant reguliariai, oda Tampa elastingesnė Bei lygesnė.

TŪRIS: 120 ml
LAIKYMO SĄLYGOS: kambario temperatūroje

100% NATŪRALIOS kilmės žaliavos.
Nebandyta Su gyvūnais.


Ambroozija "Gabija" kūno aliejaus mišinys su levandomis

Įpakavimas:






Konisitencija:





Ingredientai (INCI): Prunus Amygdalus dulcis, Cannabis sativa, Abrikosas, Citrus Lemon, Lavandula hybrida, Citrus x sinensis.

Sudėtis: Nerafinuoti Salto spaudimo migdolų, Kanapių SĖKLŲ, abrikosų kauliukų aliejai, eteriniai citrinų Natūralūs, levandinų, apelsinų aliejai.

Kaina: 10,50 EUR




GAMINTOJAS: Gyva Kosmetika, UAB, Totorių 7-1, Vilnius, tel. + 370 618 22.138, www.ambroozija.lt
NAUDOJIMO Ritualas: Prieš naudojimą suplakite. Nedidelį kiekį tolygiai paskirstykite ant Priemonės Kūno. Rekomenduojame atlikite Odos jautrumo testa.
PASKIRTIS: Lengvos tekstūros aliejų mišinys Gerai geriasi IR pasisavina, sudėtyje esantis vertingasis Kanapių SĖKLŲ aliejus harmonizuoja drėgmės balansą, minkština, maitina Oda.

Kvapas:





TŪRIS: 100 ml
LAIKYMO SĄLYGOS: kambario temperatūroje
TINKAMUMO TERMINAS: 6 vyrai NUO atidarymo
100% augalinės kilmės NATŪRALIOS ŽALIAVOS.
Nebandyta Su gyvūnais.

Mano nuomonė:

Levandų kvapas man labai patinka, levandos puikiai ramina ir padeda atsipalaiduoti. Vonia pripildyta druskos ir aromatinio aliejaus su levandų kvapu vakare - tai SPA procedūros namuose, puikiai ramina ir atpalaiduoja, drėkina ir švelnina kūno odą. Taip pat rekomeduoju "Levandų" ritualą papildyti dar keliais Ambroozija produktais iš "Gabijos" serijos: kūno šveitikliu ir aliejaus mišiniu.

Abroozija "Gabija" kūno šveitiklis pagamintas rudojo cukraus pagrindu, jo sudėtyje vertingi aliejai, bei levandų žiedai. Šveitiklis labai švelniai valo kūno odą, o taip pat drėkina ir švelnina. Kvapas - levandų, sudėtis natūrali - kas yra svarbiausia.

Ambroozija "Gabija"  kūno aliejaus mišinys - mano mėgstamiausias produktas. Kvapas - labai lengvas levandų su citrusiniais vaisiais (apelsinai ir citrinos donimuoja). Aliejaus konsistencija tiršta, puikiai tinka masažui. Susigeria į kūno odą po 7-10 minučių, puikiai maitina ir drėkina, o taip pat minkština. Kartais nuo karto atliktas masažas (su "Gabija" aliejumi) stangrina, o taip pat padeda kovoti su celiulitu. Vasara juk ne už kalnu... ;-)

Rekomenduoju Ambroozija "Gabija" kūno linijos produktus namų SPA levandų procedūroms... Gera savijauta ir švelni kūno oda garantuojami.



SHARE:

2 komentarai

  1. Turiu ir aš šį Gabijos linijos aliejų kūnui - nuostabus dalykas, tikras atradimas :) Jau geras mėnesis naudoju ir negaliu atsidžiaugti, turbūt geriausias kūno aliejus, kokį tik esu turėjusi. Turiu dar ir tos pačios Gabijos linijos veido kremą - irgi labai geras :) Kažkaip pradedu pamėgti Ambroozija produktus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš dar labai noriu išbandyti Ambroozijos Saulė kūno priežiūros priemones su rožių absoliutu... Skamba labai prabangiai ir gundančiai...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig