2015 m. sausio 3 d., šeštadienis

Evas Cleansing Dessert Magic Cream Soap Coconut & Cacao - veido kreminis prausklis su kokosų ir kakavos aliejais


Mane visada žavėjo Korėjietiškos kosmetikos įpakavimai. Atrodo priemonė skirta ne tik jaunom merginoms, bet įpakavimas labai žaismingas ir gražus. Šį stebuklą man padovanojo Grožio Fėja Milda iš https://ramblingbeauty.squarespace.com Tai veido prausiklis su kokosų ir kakavos aliejais, pas Milda jis atkeliavo su Memebox dėžutę.... Kartais visai apsimoka pirkti Memebox dėžutes, aš jau pasiruošiau ir kaip tik bus kokia nors šokoladinė arba vaisinė (Bananų, braškių) ar pan, būtinai nusipirksiu... O šiandien apie kreminį veido prausiklį mes pašnekėsime plačiau...





Gamintojo aprašymas:

Nors kai kurie veido prausikliai dėl savo muilo pūtų formulės gali erzinti ir dirginti veido odą, Evas (Korėjietiškas) veido prausklis su kokosų ir kakavos  aliejais, kreminės konsistencijos, veikia švelniai ir labai kruopščiai nuvalo visus veido nešvarumus, del mikro putos dalelių, kurios pasiekia giliai į savo poras, veidas po naudojimo išlieka gaivus ir labai švarus.

Talpa: 130 gr.

Kaina: 18$ (buvo Memebox)

Pasirinkimas:





Įpakavimas:









Konsisitencija:







Mano nuomonė:

Ką tik apžiūrėjau memebox puslapį, nieko gero kol kas nėra, visos įdomios dėžutės jau išpirktos, bet aš prenumeravau naujienas, jeigu pasirodys įdomios dėžutės aš apie jas sužinosiu. Na o dabar apie patį produktą.
Tai Azijietiškas veido prausiklis. Ką tai reiškia: Tai reiškia reikia pasiimti labai mažą kiekį produkto į rankas, sumaišyti su vandeniu ir suplakti iki standžiu putų tik tada plauti veidą. Prausiklio negalima tepti tiesiai ant veido, nes jis labai džiovina veido odą ir yra pakankamai agresyvus. Naudojant taip, kaip aš aprašiau, prausiklis labai švelniai valo odos nešvarumus, tačiau akių makiažo valyti nerekomenduoju, prausiklis griaužia akis. ;-)

Prausiklio įpakavimas labai gražus ir jį patogu naudoti, užtenka vos mažo kiekio prausklio standžioms putoms padaryti, todėl jis naudojasi labai taupiai. Kvapas labai malonus, kokosas su šokoladu, tačiau vos vos jaučiamas.

Labai įdomus produktas, rekomenduoju išbandyti Azijietiškus veido prausiklius...








SHARE:

3 komentarai

  1. O kaip dėl sudėties? Kažkaip nematau, ten tik Menu, bet kad ten hieroglifai lyg ir :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O sudėtis irgi Korėjietiškai surašyta, tačiau galiu pasakyti tiksliai: ji yra nenatūrali, ne ekologiška ir pakankamai agresyvios sudėties. Sakau iš patirties, nes naudoju jau nebe pirmą veido prausiklį. ;-)

      Panaikinti
  2. I agree, the packaging is really cute and fun. This cleanser sounds delish!

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig